GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 22. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Sinoć u Beogradu


Na Kalemegdanu održan koncert Sanje Ilića i "Balkanike" uz prisustvo mnogobrojnih gostiju

Balkanski zvuk na tvrđavi

Sanja Ilić i njegova prateća grupa "Balkanika" sinoć su, povodom praznika Male Gospojine, Beograđanima pružili nesvakidašnje kvalitetan koncert koji je uprkos jakoj kiši privukao veliki broj ljudi. Plato ispred Nebojšine kule na Kalemegdanu bio je poprište dobrih vibracija koje je Sanja Ilić, pomoću velikog broja poznatih gostiju, preneo mnogobrojnoj publici. Čak i sat vremena posle početka koncerta publika je uveliko dolazila da prisustvuje ovom nesvakidašnjem događaju koji je trajao do duboko u noć.

Kako i dolikuje jednom ovakvom spektaklu, veliki broj stranih muzičara je zašarenio ovaj muzički događaj tako da je svako mogao da nađe neku melodiju za sebe. Za ovu priliku je okupljen simfonijski orkestar i veliki mešoviti hor tako da je na ogromnoj bini postavljenoj na dva nivoa bilo oko 150 izvođača. Za vreme nastupa "Balkanike" prisutne su zabavili žongleri sa vatrom koji su svojim umećem posetioce ostavili bez daha.

Posle neobičnog nastupa Sanje Ilića i njegove prateće grupe, Beograđani su se zabavili uz domaći elektro sastav "Prototip" nakon koga su nastupila velika imena svetske muzike kao što je dirigent Simone Fermani i poznati DJ Sam iz sastava Budha Bar koji su Beograđani već imali priliku da vide u bašti Centra "Sava", dok su do jutarnjih sati publiku zabavljali poznati beogradski di-džejevi.

S. O.


vesti po rubrikama

^Beograd

Navijačke strasti potežu noževe
Poskupljenje zbog goriva
Izgradnja škole traje decenijama
Drvoredi zaraženi, bolesni i oštećeni
Sinoć u Beogradu: Balkanski zvuk na tvrđavi
Prijava protiv gradonačelnika
Evropski dan bez automobila
Gradske vesti: Robin Hud u Šumicama
 


     


FastCounter by LinkExchange