GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 19. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Okružni sud u Leskovcu traži ekshumaciju tela vojnika Dragana Kostića

Ubijen s leđa?

Roditelji nezvanično saznali da bi nova obdukcija mogla da se obavi 20. septembra ili do kraja ovog meseca. Sudski veštaci treba da utvrde da li su meci koji su usmrtili vojnika ispaljeni iz "apsolutne ili iz relativne blizine", tačnije da li je pucao u sebe

UŽICE - Okružni sud u Leskovcu naložio je ekshumaciju i novu obdukciju tela vojnika Dragana Kostića (23), koji je 27. avgusta prošle godine tragično izgubio život u kasarni ..

alt= kompletan tekst...


Milica Gajić psovala članove DS

POŽAREVAC - Na Starom korzou u centru Požarevca preksinoć je izbio sukob između Milice Gajić, supruge Marka Miloševića i aktivista Demokratske stranke, koji su na štandu prikupljali ..

alt= kompletan tekst...


Ispred dvorane "Morača" u Podgorici nema trobojke SCG

Dobrodošli u ničiju zemlju

Kojadinović: Ko god da je doneo takvu odluku, pokazao je da je nevaspitan Sekulić: Državna zajednica nema simbole i ne može se praviti kontinuitet sa SFRJ i SRJ

BEOGRAD - Ispred dvorane "Morača" u Podgorici, gde se održavaju utakmice Evropskog prvenstva u košarci, nema trobojke SCG. Da li se to politika ponovo umešala u sport? ..

alt= kompletan tekst...


Za razliku od većine susednih zemalja, u Srbiji država do sada nije finansirala nijedan pokušaj veštačke oplodnje

Svaki peti par ne može da ima decu

U Sloveniji parovi imaju pravo na tri pokušaja vantelesne oplodnje, u Hrvatskoj dva, a u Srbiji, i pored drastičnog pada nataliteta, nikako na dnevni red da dođu zakoni o zdravstvenoj zaštiti i osiguranju kojima bi određen broj pokušaja bio besplatan.

BEOGRAD - U Srbiji u proseku svaki sedmi, a u Beogradu, svaki peti par ne može da ima decu, odnosno ima problema sa sterilitetom. Od milion i osam stotina hiljada onih koji ..

alt= kompletan tekst...


Đukanović upozorio Srbiju da prestane s pravnim nasiljem

Odlazimo svi iz Beograda

PODGORICA - Crnogorski premijer Milo Đukanović upozorio je da će Podgorica povući kompletno osoblje koje predstavlja Crnu Goru u Beogradu ako Vlada Srbije "nastavi sa pravno-političkim ..

alt= kompletan tekst...


Cane Subotić hoće i crnogorske kioske

PODGORICA - Srpski biznismen Stanko Cane Subotić zainteresovan je za maloprodajne objekte Duvanskog kombinata Podgorica, ali još nije doneo konačnu odluku o kupovini. To je Vijestima ..

alt= kompletan tekst...     

FastCounter by LinkExchange