GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 14. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Priveden još jedan lekar koji je učestvovao u kupovini invalidskih penzija

Krave davali za penziju

Plaćalo se od 1.500 do 3.000 evra, od čega su lekari veštaci uzimali oko 400, revizori nešto manje, a kuriri koji su nabavljali imena potencijalnih "klijenata" oko 50 evra. Najveći deo uzimala je organizator čitave akcije u Smederevu - Gorica Petković

BEOGRAD - U velikoj akciji otkrivanja osoba umešanih u lanac kupovine invalidskih penzija u Smederevu, Boru, Majdanpeku i Beogradu, smederevska policija je istražnom sudiji Okružnog ..

alt= kompletan tekst...


Glas razotkriva sedišta američke Centralne obaveštajne službe

CIA gleda sa Banovog brda

U Beogradu sada postoje najmanje tri punkta na kojima su locirani američki obaveštajci, jedan u centru grada, drugi na Dedinju i treći na prilazu gradu

BEOGRAD - Tri najjače obaveštajne službe sveta, američka, britanska i ruska imaju vrlo razvijenu operativnu mrežu u Srbiji. Prema nekim podacima, ako se izuzme britanska ..

alt= kompletan tekst...


Predsednik parlamenta državne zajednice SCG "presekao" spor

Nema povišice za poslanike

Šami: Odluka ne postoji jer na sednici Administrativnog odbora nije bilo većine iz Crne Gore. Odbor 23. septembra odlučuje o povećanju plata samo službenicima

BEOGRAD - Predsednik Skupštine SCG Zoran Šami rekao je juče da odluka o povećanju plata poslanicima u saveznom parlamentu ne postoji, jer na sednici Administrativnog ..

alt= kompletan tekst...


Izostanak državnog vrha sa sednice UN bruka za Srbiju i Crnu Goru

Marović tera inat Srbiji

Drašković je do poslednjeg momenta ubeđivao Marovića da bi, zbog sveta, trebalo da idu svi zajedno i da ne treba toliko da se ljuti - tvrdi izvor Glasa

BEOGRAD - Odluka predsednika SCG Svetozara Marovića da ne prisustvuje 60-godišnjici UN i petodnevnoj sednici Generalne skupštine, koja je počela sinoć, neće izazvati direktne posledice ..

alt= kompletan tekst...


Tadiću i Dinkiću pretili smrću!

ZRENJANIN - Predsedniku Srbije Borisu Tadiću, ministru policije Draganu Jočiću i ministru finansija Mlađanu Dinkiću prećeno je smrću zbog ukazivanja na spregu između Vojske SCG ..

alt= kompletan tekst...


"Zastava 750" najpopularniji srpski automobil već pola veka

Fića napunio pedesetu

Fabrika "Zastava-automobili" i Skupština grada Kragujevca najavljuju da će nizom prigodnih i zanimljivih manifestacija obeležiti 50-godišnjicu početka proizvodnje popularnog "fiće".

Pre više od pola veka, na sajmu automobila u Ženevi, prvi "fića zvanično je predstavljen javnosti kao italijansko "ekonomsko čudo". Nekoliko godina ranije "Fiatov" glavni ..

alt= kompletan tekst...     

FastCounter by LinkExchange