GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 10. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Od SFRJ do SCG, čelnici Ministarstva odbrane ispisali istoriju

Zla sudbina ministara vojnih

Aktuelna dešavanja u Ministarstvu odbrane kao da su logičan sled "zle sudbine" koja je pratila ovu instituciju još od raspada SFRJ i moćne JNA. Iako Prvoslav Davinić, kako stvari stoje, neće brzo otići sa funkcije, već se lome koplja oko sledećeg ministra, pa je sva prilika da ni taj novi neće svima ..

alt= kompletan tekst...


Povodom najave da će vojni rok biti skraćen na šest meseci

Puška, ipak, lakša od pelena

- Teška ekonomska situacija, smanjivanje odziva regruta za civilno služenje i profesionalizacija, glavni su razlozi zbog kojih je predloženo skraćenje

Želja da se zaustavi potpuno urušavanje Vojske, teška ekonomska situacija, profesionalizacija oružanih snaga i očekivanje da će se smanjiti veliki odziv regruta za civilno služenje ..

alt= kompletan tekst...


Prevodioci crvene zbog Šešeljevog jezika

BEOGRAD - Služba prevodioca u Haškom tribunalu ovih dana crveni zbog Šešelja! Svaka njegova reč mora da bude precizno prevedena, a lider radikala ih je tokom nedelje nemilice ..

alt= kompletan tekst...


Zašto su najomraženiji i najomiljeniji lik petog oktobra zamenili mesta

Slobu pogurao Šešelj, Koštunica plaća ceh

Trebješanin: Miloševićev rejting nikad nije bio tako visok. Tome je doprineo i lider SRS-a, ali će Miloševićeva popularnost pasti čim sezavrši epizoda sa Šešeljevim svedočenjem

BEOGRAD - Prvi put posle petog oktobra 2000. Slobodan Milošević je popularniji od Vojislava Koštunice sa 20,1 prema 18, 6 odsto podrške. Bez obzira na činjenicu da je to rezultat ..

alt= kompletan tekst...


Staklo i mleveni kamen u šećeru

KRUŠEVAC - Tržišnoj inspekciji u Kruševcu stigle su žalbe na šećer. Naime, građani tvrde da u šećeru ima stakla, mlevenog kamenja, pa čak i otpada gvožđa. Oni kažu da su u smeće ..

alt= kompletan tekst...


Naši zemljaci ponovo akteri pljačke u inostranstvu

Oteli nakit od milion evra

Četvorica razbojnika za samo dva minuta pokupili su sve dragocenosti i skupocene satove iz zlatare "Žilijan" u centru Sen Tropea i pobegli gliserom

SEN TROPE - Četvorica maskiranih pljačkaša, za koje se veruje da su sa prostora bivše Jugoslavije, opljačkali su 30. avgusta ove godine juvelirnicu "Žilijan" u Sen Tropeu i odneli ..

alt= kompletan tekst...     

FastCounter by LinkExchange