GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 5. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Iz Vlade najavljuju čistku u vrhu Vojske

BEOGRAD - Generalštab Vojske SCG najavio je da će medijima i državnom vrhu danas predstaviti svoja dokumenta o spornom ugovoru s firmom "Mile Dragić", javio je Fonet.Pored ovoga, u jučerašnjem saopštenju GŠ negira da su oni i načelnik Dragan Paskaš upućivali zahteve Ministarstvu odbrane za nabavku opreme i ističu da su o ugovoru s Dragićem saznali iz medija ..

alt= kompletan tekst...


Mile Dragić: Moja oprema znatno jeftinija od strane

Da sam Džon, ne bi bilo galame

BEOGRAD - Oprema koju firma "Proizvodnja Mile Dragić" prodaje Vojsci SCG znatno je jeftinija od inostrane opreme istih performansi, izjavio je juče, kako prenosi Beta, blasnik ..

alt= kompletan tekst...


Vladan Batić, lider DHSS-a, upozorava da je G17 plus u svim aferama

Vladi prošao rok, otrovaćemo se svi

Svakodnevno se ukazuje "ej, ukrali ste to ili to" i nikom ništa. To samo pokazuje koliko je Koštuničin legalizam lažan, tvrdi Batić

BEOGRAD - Vladi Vojislava Koštunice odavno je istekao rok upotrebe, sad koristimo pokvarenu robu i svi ćemo se otrovati. Ovu vladu svakodnevo potresaju afere, svakodnevno ..

alt= kompletan tekst...


Venčanje muftije sandžačkog Muamera Zukorlića sa još jednom ženom izazvalo burna reagovanja

Šerijat u Srbiji?

Dok muftijini istomišljenici kažu da on nije ni prvi ni poslednji Bošnjak koji u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu živi sa dve, tri ili četiri žene, protivnici, uglavnom srpske nacionalnosti, kažu da je muftija prekršio srpske zakone i drugom ženidbom dao primer koji bi trebalo da slede i drugi

NOVI PAZAR - Muftija sandžački gospodin Muamer Zukorlić, uz suprugu sa kojom živi u Novom Pazaru i sa njom ima decu, u Sarajevu se pre desetak dana venčao sa još jednom ..

alt= kompletan tekst...


Učenici prvog razreda osnovne škole preopterećeni nastavnim programom i brojem časova

Po pet sati sede u klupama

Nastavni programi sada su isti kao pre početka reforme. Nastavnici nemaju vremena da sa decom vežbaju i primene svoje znanje, pa se opredeljuju za tradicionalne metode rada

BEOGRAD - Školske klupe u Srbiji ove godine zauzelo je oko 80.000 prvaka. Najmlađi đaci i njihovi roditelji još ne znaju šta ih čeka u školi, a od ove školske godine uvedene su mnoge ..

alt= kompletan tekst...


Čume protiv zemunskog klana

BEOGRAD - Pred većem Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu za organizovani kriminal danas će, saslušanjem svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta (40), biti nastavljeno ..

alt= kompletan tekst...     

FastCounter by LinkExchange