GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 3. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Kazna za Dikinsona

Ovogodišnja deseta, jubilarna "Ozfest" turneja nije prošla bez skandala! Oko 46.000 ljudi, koji su u San Bernardino došli željni dobre metal svirke, umesto spektakularnom nastupu metal veterana "Iron Maiden", prisustvovali su poprištu sukoba temperamentne Šeron Ozborn (supruge i menadžera idejnog tvorca festivala, Ozija Ozborna) i jednog od glavnih učesnika programa, Brusa Dikinsona, pevača benda "Iron Maiden".

Šeron je isključila struju tokom nastupa britanskog benda "Iron Maiden", optužujući frontmena da je izneo niz neprimerenih opaski na račun njenog muža Ozija Ozborna, a publika je podržala njen gest, gađajući tokom nastupa članove benda jajima i otpacima. Obraćajući se Rodu Smolvudu, menadžeru britanskih metalaca, Ozbornova je istakla da je Brus dobio šta je zaslužio:

- Za deset godina postojanja "Ozfesta", sarađivali smo sa preko dvesta bendova, i niko nas nije izvređao kao Brus. NJegove jasne aluzije na Ozija i "Black Sabbath": "Nama nije neophodan "reality shonj" da bismo svirali", "Nećemo, kao neki, svirati iste stare pesme svake večeri" i svakodnevne javne žalbe o tome kako su karte preskupe, nisu mogle da prođu tek tako! Zar je Dikinson toliko naivan da je mislio da će se izvući pošto je svašta pričao o mojoj porodici! On misli da je 46.000 ljudi došlo samo njega da vidi, a ne zna da svake godine u San Bernardinu imamo i po 53.000 posetilaca.

K. V.


vesti po rubrikama

^kultura

Postavka za Japan spremana tri godine
Najbolje trupe Starog kontinenta
Regionalni fond za proizvodnju filmova
Hari Poter 10. septembra na srpskom jeziku
Kazna za Dikinsona
 


     


FastCounter by LinkExchange