GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 3. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


U centru "sava" Danas počinje prvenstvo evrope u šou densu

Najbolje trupe Starog kontinenta

Evropsko prvenstvo u šou densu, atraktivnoj plesnoj disciplini, počinje danas u 10 časova u beogradskom Centru "Sava", kvalifikacijama četrnaest ansambala iz isto toliko zemalja i ukupno oko 500 učesnika. Finale je večeras predviđeno u 19 časova, a završnica takmičenja, uz ocenu sedmočlanog međunarodnog žirija, zakazana je za sutra u Centru "Sava" u istom terminu od 10 do 22 časa, kako je juče u Međunarodnom pres centru najavio Majk Vent, supervizor takmičenja u ime Internacionalne dens organizacije.

- Kada smo saznali da će Beograd u ovom periodu biti domaćin Evropskom prvenstvu u odbojci, naša asocijacija predložila je Internacionalnoj dens organizaciji da nam dozvoli organizovanje Evropskog prvenstva u šou densu, u isto vreme u Beogradu. Veoma smo ponosni što je nekoliko najboljih inostranih ansambala, među kojima je i naš, učestvovalo u ceremoniji otvaranja prvenstva u odbojci.

Drago nam je što smo domaćini odličnim plesačima iz Evrope kao i Bilu Flaueru iz SAD, potpredsedniku i Kirstenu Den Jensenu iz Danske, generalnom sekretaru ove Internacionalne plesne organizacije, koja u svom članstvu ima 78 zemalja - rekao je Miodrag Kastratović, predstavnik srpsko-crnogorske asocijacije plesnih organizacija koja na našoj teritoriji brine o ovom šampionatu. Ulaznice za ovaj zanimljivi plesni spektakl prodavaće se po ceni od 500, 600 i 700 dinara.

B. L.


vesti po rubrikama

^kultura

Postavka za Japan spremana tri godine
Najbolje trupe Starog kontinenta
Regionalni fond za proizvodnju filmova
Hari Poter 10. septembra na srpskom jeziku
Kazna za Dikinsona
 


     


FastCounter by LinkExchange