GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 25. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Italijanski premijer pozdravlja kućne pomoćnice na neobičan način

Berluskoni pljeska žene po zadnjici

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni obožava da kućne pomoćnice u svojoj letnjoj rezidenciji na Sardiniji u znak pozdrava pljesne po zadnjici, izjavila je jedna od žena koja je vodila računa o pomoćnom osoblju u luksuznoj vili La Čertosa.

- Berluskoni zna da pobudi simpatije kod ljudi. Kada bi početkom leta stigao u svoju vilu, došao bi u kuhinju da nas sve pozdravi. Ispričao bi nam viceve na milanskom dijalektu, koji mi sa Sardinije gotovo i ne razumemo, pa se niko ne bi smejao. Nakon toga bi nas, žene, u znak pozdrava pljesnuo po zadnjici. Za njega to nije bilo ništa vulgarno, već jednostavno gest za koji je verovao da donosi sreću - ispričala je žena, čije ime nije saopšteno, novinarima jednog lokalnog lista na Sardiniji.

Berluskonijev predstavnik za medije nije demantovao navode novina. Prema rečima te žene, koja je od 1999. godine nekoliko godina radila u domaćinstvu Vile Čertose, Berluskoni je bolesno pedantan i uredan čovek.

- Lično nadgleda i najmanje poslove u vili. Iznervira ga ako vidi da je ijedan list pao s drveta u ogromnom parku i odmah traži da se ukloni. Voli predmete od mermera i tačno zna gde se i najmanja sitnica nalazi u vili - priča ona i dodaje da Berluskoni, kada se radi o odnosu prema zaposlenim ženama, nikada nije išao dalje od pljeskanja po zadnjici.


vesti po rubrikama

^vesti

Italijanski premijer pozdravlja kućne pomoćnice na neobičan način
Rus dokazao spornu teoremu
Britanci neuki u geografiji
Fascinantan Madonin pupak
Medved uhapšen zbog prošnje
Čarlsove patke aktiviraju alarm
Od glavne premije kupuju par čarapa
   


     


FastCounter by LinkExchange