GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 24. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Konflikt sa saradnicima biće više nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postići ćete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Nervoza, stres, strahovi i osećaj da uludo traćite vreme - loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem. Seksualna energija je izuzetno jaka. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, ali i vi njemu. Puno lepih trenutaka i radosti. Savetuje se da budete opušteniji u vezi sa predstojećom poslovnom krizom i događajima vezanim za nju. Na njih ne možete da utičete. Pa zašto da se uzalud opterećujete, to samo utiče na lepotu. Ako želite da se izvučete iz krize, poželjno je da budete diplomata. Sve je u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim morate da se pomirite. Više vremena posvećujete sebi i hobiju nego svemu drugome. Shvatate da vam je sve dosadilo jer se ništa važno ne dešava. Blizanci vole promene.

 

RAK LAV DEVICA
Svi problemi su posledica preterivanja u hrani i piću. Da li ste, možda, razmišljali o novom načinu ishrane? Sa stalnim partnerom konstantno rivalstvo i verbalna prepucavanja. Ali spontana avantura vreba. Nećete odbiti takav izazov. Morate realno sagledati situaciju. Divno se osećate, fantastično izgledate. Vaša prelepa pojava zrači šarmom i optimizmom i to zahvaljujući blagonaklonim ljubavnim treptajima. Pokušajte da zadržite trenutni način razmišljanja i ponašanja, pa ćete biti ne samo zdraviji nego i srećniji. Izazova će biti na pretek, ali se na njih ne obazirite. Dobijate samo ono što ste zaslužili. Ukoliko ste time nezadovoljni, zapitajte se u čemu grešite? Saradnici po svaku cenu pokušavaju da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ne polazi za rukom. Uživajte dok možete i ne opterećujte se glupostima. Na slavlju ili sedeljci možete upoznati zanimljivu osobu, čak se možete i zaljubiti.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ova sedmica je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj. Dovoljno ste harmonični i jaki. Relativno se dobro osećate. Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje da ste odgovorni za sebe i druge, priznaćete, zaista je bolno! Završićete gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da drugima prenesete znanje trenutno je naglašen, pa se shodno tome i ponašajte. Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete ovaj problem. Srećniji pripadnici znaka guguću u zagrljaju voljene osobe. Vaša glavna pokretačka snaga je ljubav. Samo strpljivim i istrajnim potezima možete izaći iz krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, shvatite da krivica leži u akumuliranom stresu. U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji, ili čak pisanje pesama, bilo pravi izazov.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege i nemar trenutno vas izluđuju. Problemi sa kičmom ili srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni, ali se ne nervirajte. Partner će pokušati da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Zašto ste nakraj srca? Nisu svi perfekcionisti. Ne razmišljaju svi na vama svojstven način. Morate prihvatiti ljude onakve kakvi jesu. Samo mudrošću ćete isplivati iz krize. U konfliktu ste sa sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćeni posao.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
Povećajte volumen kose
7 načina da pronađete savršen parfem
Akupunktura u službi lepote
Pomorandžina kora pod kontrolom
Ne čačkajte i ne kopajte lice
Šarenilo u kosi
 


     


FastCounter by LinkExchange