GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 24. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Uhapšen lopov Turčinovog automobila

BEOGRAD - Beogradska policija privela je istražnom sudiji Milivoja Ilića (34) iz Zvornika, osumnjičenog da je 31. jula ove godine, na benzinskoj pumpi "Zmaj 2" na Novom Beogradu, iskoristio nepažnju turskog državljanina i ušao u njegov automobil "opel vektra" nemačkih registarskih oznaka i počeo da beži.

Turčin je skočio na haubu i pokušao da spreči Ilića da mu ukrade kola. U pomoć su mu pritekli jedan jordanski i irački državljanin, koji su krenuli u poteru za Ilićem. U Gandijevoj ulici na Novom Beogradu Ilić je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zemljani nasip i zaustavio se. Dok su pokušavali da ga savladaju i zatraže pomoć, naišao je automobil "pežo 405" crne boje, bosanskih tablica. Ilić je tada udario iračkog državljanina kamenom i pobegao ovim automobilom u nepoznatom pravcu.

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog teške razbojničke krađe i razbojništva, kao i nanošenja povreda Iračaninu. Pošto se sumnja da ovo nije jedino krivično delo koje je počinio, mole se svi koji ga prepoznaju da se jave na telefon 011 3008-140 lokal 5154 u OUP Novi Beograd.

G. J.


vesti po rubrikama

^hronika

Nagrada cariniku koji je pronašao 4,2 kilograma kokaina
Kočnice "punta" bile neispravne
Uhapšen lopov Turčinovog automobila
 


     


FastCounter by LinkExchange