GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 22. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Metro na vodi promovisao novi brod

"Belađo" na lepom plavom Dunavu

Za sve one koji dugo toplo leto provode u Beogradu, "Metro na vodi" ima dobar predlog kako da provedete ludu noć. U ponudi je novi brod "Belađo" koji je promovisan proteklog vikenda na pristanu sportskog centra "25. maj". Brod je katamaranskog tipa, opremljen najsavremenijim motorima, radarom i sonarom i omogućuje vrlo bezbednu vožnju u svim vremenskim uslovima.

Ima gornju i donju palubu, šank je u obliku čamca, a iznad njega veliko svetleće jedro na kome se može videti naziv broda.
- U letnjem periodu "Belađo" će ploviti našim rekama kao noćni klub. Biće otvoren za sve posetioce, a ulaznice će biti primerene svačijem džepu - najavio je Zdravko Topalović, menadžer "Metroa na vodi".

Iz mrkle letnje noći na pristanu sportskog centra "25. maj" doplovio je brod "Belađo" i počelo je ukrcavanje prvih putnika. Razgledanje broda bilo je pravi užitak. Na donjoj palubi domaćini su pozdravljali tek pristigle goste uz piće dobrodošlice. Na gornjoj palubi, međutim, atmosfera je već bila usijana. Pored specijalne rasvete i odlične muzike, dobrom raspoloženju su svakako doprineli i vični barmeni koji su spravljali brojne koktele. Najtraženiji te noći bio je "seks on the beach", postoji kažu, i "save seks on the beach" - isti je kao i onaj prvi, samo nema alkohola.

Pored novinara, bio je najavljen dolazak poznatih sportista i estradnih zvezda. Oko ponoći zaplovilo se Savom i Dunavom, a putnici na novom brodu imali su prilike da uživaju u pogledu na beogradske mostove, Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo, Adu Ciganliju, Adu Međicu.

Među mnogim uglednim zvanicama bio je i Jovan Ranđelović, vođa projektnog tima "Metro na vodi" koji je, kako kaže, na ovu ideju došao dok je sa svog broda posmatrao autobuse na mostovima prepune putnicima. Zašto ne bi i oni uživali u vožnji na vodi dok odlaze ili se vraćaju sa posla.

Ideja o "Metrou na vodi", na žalost, još nije zaživeli, ali je zato turističko razgledanje grada sa reka njihovim brodovima "Danka" i "Karpe Diem" izuzetno popularno i ovog leta. NJihovoj floti se ovih dana pridružio i "Belađo". Nakon razbijene flaše šampanjca, kako je to red kod novih brodova, možemo još samo da mu poželimo dobru i dugu plovidbu.

Ž. Milenković


vesti po rubrikama

^putovanja

Sunce, more i magična priroda
Dođeš star, odeš mlad
Metro na vodi promovisao novi brod
Živi oganj u Beogradu
 


     


FastCounter by LinkExchange