GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 20. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Prelazite sa reči na dela. Saradnici vam slepo veruju, jer za to imaju razloga. Uz njihovu pomoć - sve je lakše. Planirate da kontaktirate sa inostranstvom, maštate o dalekim predelima i ljudima koje niste dugo videli. Došli ste do zaključka da se ne vredi nervirati. Krajnje je vreme da se skrasite, uzmete papir i olovku i presaberete se. Pošto ste postali zaboravni, napravite spisak i pridržavajte ga se. Premor je posledica proteklog napornog perioda. Uživate u udobnim stvarima, hrani, piću. U opuštenoj atmosferi pokušavate da se oporavite. Plasirate nove ideje, jer ne možete da sedite skrštenih ruku. Uspešan dan je ulepšan srećnom odlukom. Pošto se izuzetno lepo osećate, pokušaćete da deo svog raspoloženja prenesete na okolinu. U prvom planu je posao koji se odnosi na komunikacije i inostranstvo. Od njega puno očekujete. Uspećete, pošto ste razradili sve do detalja.

 

RAK LAV DEVICA
Iako od nastupajućih događaja puno očekujete, moguća su zakašnjenja. Posao i novac mogu kasniti, ali ne vašom krivicom. Pasivniji ste nego obično. To vas ni najmanje ne uznemirava jer ste okrenuti ljubavi. Krenite sa ostvarenjem nekih ideja. Uspećete da postignete ono o čemu ste ranije mogli samo da sanjate. LJubav, posao, novac - sve vas hoće. Aktivan poslovni dan, puno nerviranja, ali i uspeha. Još kad biste umeli da naučite kako da koristite slobodno vreme! Kupite neku knjigu pa počnite da je čitate i ne odustajte na petnaestoj stranici. Nastojeći da se bavite zanimljivim poslovima. Slobodni trenuci su idealni za ljubav, bavljenje hobijem i uživanja. Krenite u šetnju s prijateljima. Dan provodite ludo i nezaboravno. Sve se odvija spontano, a vi spremno prihvatate izazove, uglavnom prijatne. Posao je u drugom planu, pred naletom strasti i emocija. Obradovaće vas partner ili prijatelj. Ukoliko planirate da se bavite biznisom, pređite sa reči na dela, iako će rezultati biti vidljivi tek sredinom jeseni.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
I vaš potencijali novi partner misli na vas, pošto ste na istim talasnim dužinama. Samo je pitanje trenutka ko će se kome prvi javiti. Optimista ste s razlogom: nova šansa za napredak je na pomolu. Bavite se tuđim problemima. To vam neće teško pasti jer ćete na taj način potisnuti svoje. Odluka da se odmorite je ispravna. Ništa vam nije potrebnije od mira. Imaćete ga, samo ako isključite telefon. To je najbolji način da dođete do duševnog mira koji vas povremeno napušta. Uskoro krećete na put. Ipak, ne zanemarujte partnera. Okrećete se onim oblastima života u kojima možete da se dokažete kao kreativna i sposobna osoba. Bavite se svim i svačim, čak ćete biti u situaciji da mirite zavađene strane. Svu svoju koncentraciju usmeravate tamo gde treba. Kad bi svaki dan bio kao ovaj... Budite strpljivi jer se radi o višim okolnostima. Dobijate radosnu vest ili pismo. U mislima ste s voljenom osobom. Pokušajte da šarmirate partnera i utičete na to da uradi neku korisnu stvar.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Neki Jarci su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Mašta je odlična nadoknada za propuste kojih je bilo poslednjih dana. Budite nežniji i plemenitiji prema voljenom biću - vratiće vam se višestruko. Sve se lepi za vas, neka to ne budu i kilogrami. Aktivnost pomaže da smanjite unos kalorija. Dan je povoljan za rešavanje poslovnih problema i sklapanje ugovora. Obratite pažnju i na ljude oko sebe - to će vam mnogo pomoći. Posvetite više pažnje sportu. Pošto treba povesti više računa o zdravlju, recite "stop" porocima. Treba vam umerenost pre svega! Pošto se sa prijateljima dugo niste videli, obnavljate i osvežavate druženje. Mladi ukućani samo pokušavaju da vas iznerviraju. Deca ili ukućani ističu se poklonom ili pametnim predlogom. Normalno je da ne možete biti ravnodušni prema svemu, ali bi trebalo da trezveno razmislite i pronađete kompromisno rešenje. Posvetite više pažnje izgledu, jer mnoge Ribe očekuje osveženje na ljubavnom planu. Strelac ili Devica su fatalni.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Mitovi o bračnom neverstvu
 


     


FastCounter by LinkExchange