GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 16. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Reagovanje stranaka na seču struje Miloševićima u Požarevcu

Samo je plaćanje - rešenje

Povodom informacije da lično obezbeđenje porodice Milošević ne dozvoljava radnicima "Elektromorave" da zbog duga isključe struju u objektima koji se nalaze u Požarevcu, na porodičnom posedu bivšeg jugoslovenskog predsednika, predstavnici pojedinih stranaka u Srbiji reagovali su različito.

- Šta da kažem? Radi se o besramnoj hajci, nasilju i političkoj odmazdi najgorih ljudi u Srbiji prema porodici Slobodana Milošević - rekao je Milorad Vučelić (SPS).

- MUP mora da obezbedi nadležnima iz "Elektromorave" da rade svoj posao i postupe po zakonu. Kao i svi građani, i porodica Milošević mora da izmiruje svoje obaveze. SPO će ovih dana na sastanku sa koalicionim partnerima tražiti da se cela priča oko Marka Miloševića reši, ali nikako nećemo dozvoliti da se oni aboliraju od krivičnih dela koja su izvršili - smatra Srđan Srećković (SPO).

- Ne radi se ovde ni o Marku, ni o Janku, već je cela ova hajka uperena lično prema Slobodanu Miloševiću, a iza svega stoji određeni lobi koji nema nameru da mu pomogne da se brani u Ševeningenu i koji, naravno, ne žele da Haški tribunal prestane da radi - veli Gordana Pop-Lazić (SRS)

- Ne vidim u čemu je razlika između Miloševićevih i drugih porodica u Srbiji. Svi moramo da poštujemo zakone ove zemlje, a ukoliko neko ometa nadležne da u ovom slučaju isključe struju, policija bi trebalo da ga privede. Vreme je da svako u ovoj državi počne da radi svoj posao - kazao je Dragan Šutanovac (DS).

- Tu nema dileme. Bez obzira o kome se radi, dug s kamatom mora da se plati ili da se "ide" na izvršenje. Drugog rešenja nema - misli Nebojša Bakarec (DSS).

S. V.


vesti po rubrikama

^tema

Kapitalni gafovi
Dug Miloševića 1.313.362 dinara
Nije bilo nikakvih pritisaka
Samo je plaćanje - rešenje
 
 


     


FastCounter by LinkExchange