GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 9. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Direktor Intera: "Delije" će biti mirne kao bubice

Između početka prodaje ulaznica za Zvezdu i sastanka s policijom, Branko Laljak, direktor Intera i alfa i omega kluba iz Zaprešića, smestio je u svoj raspored novinara, počinje zagrebački Večernji list intervju sa Laljakom.

- Ovde nema stresa, svaki problem pokušavamo rešiti na najležerniji način - rekao je Laljak zagrebačkom dnevnom listu. - Nama je atmosfera u klubu jako važna. Ipak, četvrtak i dolazak Zvezde promovisaće mali klub iz gradića nadomak Zagreba u epicentar svih hrvatskih, ne samo fudbalskih želja. Zvezda u pretkolu Lige Uefe, Zvezda u Zaprešiću, prvi put u Hrvatskoj nakon 1991. Nema dileme, oduševljen sam što smo za protivnika izvukli Zvezdu. Naime, ona je bila najatraktivniji protivnik od mogućih, nije nam nevažno ni to što je to i najjeftinije od svih mogućih gostovanja, a i siguran sam da ćemo ih pobediti.

Na pitanje da li misli da je to možda previše optimističko gledište, Laljak odgovara:

- Nije, uveren sam da će Zvezda pasti u Zaprešiću. Uostalom, mi smo izašli u Evropu i ne nameravamo da stanemo u pretkolu. Prvog septembra biće postavljena rasveta na stadionu, a to znači da ćemo imati uslove i za odigravanje Uefine lige na našem stadionu.

Laljak ističe da ga ne brine ni dolazak "delija", za koji je uveren da će proteći u redu.
- Apsolutno. Oni će imati svoje mesto i verujte neće im pasti na pamet da nešto naprave. Biće mirni kao bubice. Za dolazak i odlazak sa stadiona brinuće se policija.

Direktor Intera je dodao da, kao i svi u Zaprešiću, privatno navija za Dinamo, sa čijim navijačima se nada da će u četvrtak slaviti pobedu u koju je "uveren".
- Biće to najlepši poklon našem gradu i svima koji veruju u nas - kaže Laljak.


vesti po rubrikama

^sport

Još sam Zvezdin igrač, mislim samo na Hrvate
Direktor Intera: "Delije" će biti mirne kao bubice
Liga šampiona,to nam je posao!
A sada spektakl...
Svetska liga, promocija zlata
Vojna obaveza pod obručima
Sve je isto, samo Vuleta Avdalovića nema
Travica sa gipsom komanduje po Kopu
 


     


FastCounter by LinkExchange