GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 02. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Sleduju vam neugodnosti u emotivnom životu. Čini vam se da je partner učinio nešto što vi prezirete, pitanje koje sebi postavljate je da li je to i neoprostivo? Razmislite dobro. Ako još verujete da se vredi truditi, nemojte raskidati vezu. U protivnom... Više se krećite i bavite sportom. Nemarni ste, ali ipak očekujete puno od današnjeg dana. Imate neodoljivu želju da se nekome dopadnete, ali ste meki i neodlučni i ne znate kako biste postigli željeno. Nije povoljan dan za bavljenje bilo kakvim finansijama, a onima iz poslednje dekade znaka gubici bi mogli biti vezani i za partnere. Svađalački ste raspoloženi, namrgođeni, kivni na sve i svakoga i podložni strasnim napadima, od ljubomore do apatije. A uzrok svemu je nemir koji je izazvan nespavanjem. Bavljenje sportom ili neki drugi vid relaksacije mogao bi da vam pomogne. A u krajnjem slučaju, popijte nešto protiv nesanice, ali se svakako odmorite.

 

RAK LAV DEVICA
Tvrdoglavi ste i trudite se da dokažete samostalnost u odlučivanju. A od vašeg autoriteta ni A u onim slučajevima gde vam je stalo da ga pokažete. Posvetite se porodici, a ne svojim hobijima i hirovima. Iznenadni susret mogao bi da vas izbaci iz duhovne ravnoteže, pa se pripremite za takve eventualnosti. Mimo običaja, odbacujete sve svoje čvrsto cementirane principe i načela i puštate strasti da vas povede tamo "kuda struja vuče". Popustili ste stege i pobacali konce pa makar to izazvalo i buru emocija kod vas samih. Pripazite se povreda na ulici, žene pazite se nesvestice! Čuvajte se neprijatnih iznenađenja koja vam slede. Pošto ste realista, umećete da iskoristite priliku za afirmaciju na nekom novom polju. Uz energičnost i preduzimljivost, postići ćete željeni nezanemarljiv dobitak. Oduševljeni ste nečijim profesionalizmom i to vam prija. Ako ne lečite tu zubobolju, može vam se desiti da se stvar iskomplikuje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Danas su svi pripadnici znaka rođeni u oktobru loši organizatori. Razlog tome je što su neodlučni i nisu fokusirani, a to inače nisu vaše odlike. Ne prepoznajete bitne stvari i gubite energiju na sitnice. Ako i smognete energiju, opada vam koncentracija. Loš dan za vas u svakom pogledu. Vaš smisao za humor danas kao da je ispario i ne vidite ni u čemu lepotu. Ma koliko neko iz okruženja pokušavao da vas razveseli i oraspoloži, to mu nikako neće poći za rukom. Razmišljate da nekome uzvratite na neodmerene reči. Očekivani novac stiže do vas, iako nove poslove, koje planirate već neko vreme, još ne započinjete. Oni Strelci koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka pate od nedostatka mere. Preteruju u svakom pogledu po principu "kad je maskenbal nek je bar gala". Razbacujete novac koji čak i nemate, a pred sve oko sebe postavljate ekstremno visoke zahteve, a sami ne pokazujete ni najmanju volju da uzvratite. Bilo bu uputno da se obuzdate.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kako biste se vi danas rado bavili neradom. Iako je pred vama brdo obaveza, što ličnih što onih poslovnih, što vaših što onih koje ste dobrovoljno na sebe preuzeli - pitate se šta vam bi da se ponudite kao ispomoć. Ovaj osećaj je prolazna faza, vi bar umete i možete da povučete i za sebe i za druge, a da to i ne osetite. Precenjujete sebe i svoju snagu i talenat i time sebe dovodite u opasnost jer niste dobro ocenili pravi momenat za delovanje. Ne preporučuju vam se nikakve brze novčane transakcije, ma kako privlačno delovala obećana zarada, bar na prvi pogled. Posvetite se ukućanima, potrebna im je vaša energija i podrška. Morate da vodite više računa o sebi u svakom pogledu. Rođeni u vašem znaku ovih dana, danas posebno, nisu naklonjeni sebi i jedni drugima. Čuvajte se neumernosti i preterivanja svake vrste, pa i preterivanja u hrani, naročito slatkišima. Jedan rizičan potez uz veliku sreću i naklonost osoba od uticaja ima izgleda na uspeh.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Opremite se za kasno leto
Beograđanke tange ispratile u prošlost
 


     


FastCounter by LinkExchange