GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 02. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Interkontinental galerija

U lobiju hotela "Interkontinental" sinoć je otvorena galerija u kojoj će do 25. avgusta biti izložena 42 vrhunska umetnička dela poznatih domaćih autora. Gosti su u prijatnom ambijentu uživali posmatrajući dela LJube Popovića, Miloša Šobajića, Miće Popovića, Olje Ivanjicki, Nebojše Mitića, Milivoja Miće Stoiljkovića... Izložba poznatih dela je objedinjenje gostovanja "Štraus art kafea" - prezentacije Beča i tradicije hotela stare četvrt veka.

- Veoma mi je drago što imamo priliku da na ovaj način prikažemo deo umetničkih dela koje naš hotel poseduje. Gosti nisu nikako mogli sve da ih vide jer je većina slika bila po sobama i holovima hotela. Sada u njima mogu da uživaju svakog dana u "Štraus art kafeu" našeg hotela - rekao je Milorad Savićević, direktor hotela.

Gospođa LJubica Miljković, kustos Narodnog muzeja u Beogradu, pažljivo je izabrala 42 slike iz bogate riznice od 715 umetničkih dela, vlasništva hotela "Interkontinental". Gosti će galeriju moći da posete do 25. avgusta i uz zvuke harfe i klavira, koji dočaravaju ambijent Beča, pogledaju slike. Uz to, ko poželi, moći će da pojede i neku poslasticu iz "Snjeet Summer Deal" ponude kolača, kafe ili sokova po promotivnim cenama.

Z. T.


vesti po rubrikama

^Beograd

U vodu samo hladne glave
Svi uslovi stečeni a dozvola još nema
Vodiči dobre lekarske prakse
Ilindanski sabor na Novom Beogradu
Demokrate čekaju reprizu sednice
Sladoledi u toplim danima najpodložniji kvarenju
Zatvaranje ulica zbog dočeka vaterpolista
Flamenko na Platou
LJubav kao vazduh
Interkontinental galerija
Otvorena izložba kolaža
Video integracija života i stvaralaštva
Gradske vesti : Pomoć sugrađanima
 


     


FastCounter by LinkExchange