GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 31. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Predstavljamo


HP Compaq nc6120 Business Notebook

Za više slobode!

Ako vam je potreban prenosni računar koji obezbeđuje savršenu mobilnost, stabilnost u radu, napredne mogućnosti povezivanja, pouzdanost i izvanredan kvalitet, a sve ovo po pristupačnoj ceni, onda je HP Compaq nc6120 Business Notebook pravi izbor za vas.

Sa elegantnim dizajnom, težinom od samo 2.6 kg i debljinom od 30.3 milimetara, uz bateriju koja obezbeđuje celodnevni rad (uz dodatnu bateriju), HP Compaq nc6120 je veoma lak za prenos i upotrebu gde god da vas posao odvede.

Ovaj računar poseduje najnoviji Intel Pentium M procesor i Intel Centrino mobilnu tehnologiju, kojom se obezbeđuje mogućnost bežičnog umrežavanja i unapređuju performanse baterije. Zavisno od vaših potreba, možete birati između različitih verzija ovog prenosnog računara, sa 14- ili 15-inčnim ekranom; DDR SDRAM memorijom od 256 do 1024 MB; hard diskom od 40 do 80 GB; optičkim uređajem DVD-ROM, DVD/CD-RW ili DVD +/-RW.

Detaljna testiranja i sertifikati obezbedili su ovom prenosnom računaru kvalitet i pouzdanost koji su na najvišem nivou u klasi, a poseduje i sistem zaštite koji smanjuje opasnost od gubitka podataka.

HP isporučuje tehnološka rešenja individualnim korisnicima, kompanijama i institucijama širom sveta. Ponuda kompanije obuhvata IT infrastrukturu, globalne usluge, poslovne i personalne računare i rešenja za obradu slike i štampu. Ukupan prihod HP-a za poslednja četiri kvartala zaključno sa 31.04.2005. godine iznosi 83.3 milijardi dolara.


vesti po rubrikama

^tehnologij@

Predstavljamo: HP Compaq nc6120 Business Notebook
Nova multimedijalna X800 kartica
GPS "na glas"
IT BAROMETAR: I Bugari bili na prodaju
Simensu nagradu za evropska ulaganja
 


     


FastCounter by LinkExchange