GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 31. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Psihološki profili (Na osnovu fotografije ili potpisa)

 

Aleksandar Vučić

"Samo ti ispričaj - imam ja i za tebe"
Racionalan čovek koji je trasirao sopstveni put, podelio ga na deonice i iste savlađuje po planu koji je napravio. Bori se jednostavnim i razumljivim argumentima, a samo ponekada se zanese pa pomisli da bi mogao i ono u šta se ne razume, ali iz toga izvlači dobre zaključke. Raspolaže sa puno informacija i iste koristi tako što sve protivnike izazove i pusti da upute prve udarce, a onda ih umiruje tim brojnim informacijama. Ima velike ambicije i visoke ciljeve i zna kako da ih dosegne. Da vodi računa o opterećenju srca, a ako mi se javi, dobiće i druge detalje koji se tiču zdravlja i njegovog čuvanja.

Slobodan Vuksanović

"Mislim da mi je tako rečeno"
Ovaj čovek konkuriše za centarfora a srećan je i kad je treća rezerva - istrčava na teren kada ga pozovu i uvek se pravda da je trener tako odlučio. Svoje nakadašnje planove je arhivirao i zapečatio. Ideje je poistovetio sa idejama onih koji su sada bitni pa je zadovoljan jer živi u iluziji da su to njegove ideje. Nema snage ni energije da nešto sam smisli i realizuje već štrpne svuda po nešto pa to postane njegovo ili prihvata tuđe ideje kao dobre, uz uslov da proceni da će se to svideti "onome koji je bitan" Vrlo je zahvalan kao saradnik jer sve bez pogovora sluša i izvršava. Kada potone brod za koji se zakačio, i on tone.

Boris Tadić

"Da umem i smem, svašta bih ja uradio!"
Ovaj čovek, da zna kako bi i da sme, mnoge stvari bi radio onako kako su činili skojevci druga Tita. On svoje protivnike mrzi, on bi sve one koji se sa njim ne slažu tretirao tako da im na pamet ne padne da budu protiv njega. Ne zanimaju ga mišljenja onih uz čiju pomoć je zaseo tu gde je.
Nema energije da se menja, da menja način rada, niti da ispuni bilo koje svoje obećanje. Vrlo je plašljiv. Smatra da je toliko bistar da nijedna mera za njegovu bezbdnost nije suvišna. Usiljenih i isplaniranih pokreta i ponašanja. Mislio je da će ga Srbi uvažavati kada ponovo postane predsednik, bar koliko i Miloćevića - to se ne dogaća, pa stalno utvrđuje gde je greška, a greške nema - Srbi su se opametili!

Dr Dragoljub Tatomirović


vesti po rubrikama

^feljton

Psihološki profili
Krvna osveta - od mita do zlokobne realnosti (7)
Iz novije istorije srba: Hajduci u beogradskom pašaluku
   


     


FastCounter by LinkExchange