GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 29. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Psihološki profili (Na osnovu fotografije ili potpisa)


Tomislav Nikolić

Umorni, zabrinuti i nezadovoljni čovek koji je za 15 godina bavljenja politikom, neopravdano, očekivao više.
Nema kapaciteta da postigne više od onoga gde je već bio. Nema konkretne predloge za ostvarenje svog viđenja države ili programa njegove stranke. Priča ono našta se dobijaju glasovi birača i vrlo je zadovoljan što nije izabran za predsednika Srbije - jer šta bi onda? Ovako može da žali za tim i da priča šta bi on da je došao u tu situaciju. Nesklon da trpi kritike ili neslaganja podređenih. Nema sumnje da bilo šta menja i rado bi da nađe pogodan razlog da se skloni iz ovoga u šta je ušao sticajem različitih okolnosti. Nezadovoljan, što ne ume i što ne može više i zbog toga je ponekada previše sarakstičan i ljubomoran na sagovornike.

Nebojša Pavković

Ovaj čovek stoji pored onoga koji ga je učinio legendom za života i kao da kaže "i ja i ti znamo da je ovo farsa, ali šta veliš, šefe?" očekujući opet "vrlo dobro, generale", a da uzvrati "služimo narodu!" a u mislima već stvara sliku o onome kojem će predavati raport kada "ovaj Vrhovni" ode.
Nema snage ni energije da se bori sa nedaćama, ali ni sa sobom. Spreman na potpunu predaju, jer svoju rolu je odigrao i pozive republike da se vrati ili im se obrati niti čuje niti uvažava.

Papa Benedikt XVI

Ovom čoveku se ispunio san svakog katoličkog sveštenika, ali i san dobrog Nemca - nacionaliste, koji će sa funkcije na koju je izabran maksimalno pomoći svoju državu i narod. San mu se kasno ispunio. On već energetski curi, njegove enegije života se ne obnavljaju i on kao da je stanju groznice - hladno mu je bez obzira na spoljašnju temeperaturu. U roku od 90 dana od dana izbora počeće "kvarovi" organa njegovog tela, a potom će biti izbori za poslednjeg rimskog papu. On nema snage da bilo šta menja ali će značajno odstupiti od politike svog prethodnika pa će doprineti da se odnosi SAD - Nemačka (EU) postave na pravo mesto sa više iskrenosti, što znači sa manje blefiranja i prijteljstva jer ono i ne postoji! SAD će, zahvljujući njemu, promeniti politiku prema Srbiji, što će za Srbiju biti dobro, ali ni za SAD ni EU nema spasa.

Vladimir Popović Beba

Ovaj mudri i lukavi čovek nikada ne gubi. I svi njegovi porazi su isplanirani i svakako mu donose pozitivne poene kod onih "čija se važi". On ima snage i energije da se posle svakog okončanog posla u celosti usmeri na nove poslove uvek držeći pod kontrolom i eventualna događanja koje se tiču arhiviranog posla. On je odličan glumac samo se veštom i pažljivom posmatraču ne može omaći njegovo zadovoljstvo što stvari planirano idu loše. Uvek ima tačno definisana dva naredna koraka i pripremljene ljude sa kojima će učiniti te korake. Drugove i prijatelje posmatra kao pomoćne alatke u realizaciji svojih planova i ne žali ako se neki izgube i polome. Svojim stavom prema određenim ljudima stvara kod njih sud o sebi koji mu pogoduje. Sposoban za opasne, deliktne operacije.

Dr Dragoljub Tatomirović

SUTRA:
- Vojislav Šešelj
- Zoran Stojković
- Stanko Subotić


vesti po rubrikama

^feljton

Psihološki profili
Krvna osveta - od mita do zlokobne realnosti (5)
Iz novije istorije srba: Dinarci
   


     


FastCounter by LinkExchange