GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 24. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Obračun u poznatom borskom restoranu "Ponoćni ekspres"

Kobra ranio dvojicu

Dejan Panić (23), pripadnik specijalne operacije "Kobre" VSCG, posle svađe, sa više hitaca iz pištolja CZ, ranio dvojicu radnika obezbeđenja Slobodana Stojanovića (31) i Dragana Vladisavljevića Crnog (32)

BOR - U preksinoćnoj pucnjavi, u poznatom borskom restoranu "Ponoćni ekspres", Dejan Panić (23) vodnik VSC, od nedavno pripadnik specijalne operacije "Kobre", teško je, sa više hitaca iz pištolja CZ, ranio dvojicu pripadnika obezbeđenja Slobodana Stojanovića (31) i Dragana Vladisavljevića Crnog (32).

Do incidenta je došlo oko dva sata iza ponoći, kada je Stojanović iz VC-a izveo Panića, gde se svađao sa jednim od gostiju i, prema rečima očevidaca, savetovao mu da "ide kući".
- Vratiću se za pola sata i ubiću vas - zapretio je Panić pred više svedoka.

Panić u bekstvu

Panić je u bekstvu. Kako nam je rekao Slaviša Barac, načelnik SUP-a Bor, za Panićem je juče raspisana poternica. Barac ističe da nema pouzdanih informacija da je Panić pripadnik "Kobri". Juče u 13,30 sati, policijski helikopter prebacio je teško ranjenog Dragana Vladisavljevića u Beograd, jer je u kritičnom stanju.

Ubrzo se vratio, i najpre, sasuo tri hica u Vladisavljevića, a kada ga je Stojanović s leđa uhvatio u nameri da ga spreči, Panić je uspeo je da mu ispali metak u stomak. Pucnjava se desila naočigled najmanje tri stotine posetilaca, uglavnom mladih i maloletnika, koju su počeli da beže na sve strane.

Doktor Vitomir Momčilović, dežurni hirurg, rekao je novinarima da je metak verovatno zakačio i kičmu Stojanovića. Kod Vladisavljevića su, naglasio je Momčilović, dve teške prostrelne rane.
Vladisavljević je u životnoj opasnosti i on je hitno operisan u borskoj bolnici. Stojanović je prebačen u Klinički centar u Beograd.

Kada smo juče pre podne obišli mesto događaja, u restoranu smo zatekli samo osoblje koje je čistilo prostorije. U borsku bolnicu javio se veći broj mladih ponudivši krv teško ranjenom Vladisavljeviću.

B. Filipović


vesti po rubrikama

^hronika

Obračun u poznatom borskom restoranu "Ponoćni ekspres"
Policajci krali po Srbiji
Advokat neće da brani ubicu deteta
 


     


FastCounter by LinkExchange