GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 21. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Vozite krš auto!

Koliko možete da se zabavljate vozeći slupani, stari auto po neravnim i blatnjavim stazama, a da se sve vreme sudarate sa isto tako slupanim automobilima? Mnogo! To dokazuje igrica "FlatOut". Po čemu je ova igrica bolja od vožnji sa elegantnim trkačkim kolima koja razvijaju i po 300 na sat, gutajući kilometre kroz prelepe šume, kanjone, planine? Stvar je u lupanju! Ako volite da se lupate sa drugim kolima i tako ih pobeđujete, ovde to možete da radite do mile volje.

Cilj same igre, koja je vrlo dobro urađena (vožnja je po svim pravilima fizike, a grafika fenomenalna) je rasturiti što više tuđih kola i, naravno, prvi stići do cilja. Možete izabrati da vozite samo jednu odabranu trku, trku protiv vremena ili drugih protivnika, ali pravi izazov je - građenje karijere! Ako izabereš da praviš karijeru, moraćeš da vodiš računa o svemu: od toga kako da jeftino kupiš dobra kola, preko kupovine poboljšanja brzine, snage, kočnica i drugih sitnica, pa sve do finansijskih problema koji će igrati važnu ulogu u vašem trkačkom razvoju.

Ako vam ide loše, programeri su izmislili jednu stvar koja će vas oraspoložiti: lansirajte tog glupog vozača koji redovno stiže poslednji na cilj pravo kroz šoferšajbnu! Sačekajte povoljan momenat, pritisnite pravo dugme i jadnik će odleteti tamo gde je zaslužio.

Sve u ovoj igrici se raspada, ali ne bezveze: ako odlomite jedan komad ograde u šestom krugu, on će postati opasna prepreka u sedmom. Ako nekome otpadne branik u sedmom, taj isti branik će iscepati mnoge gume u osmom krugu! Ovo je odgovor na pitanje zašto je "FlatOut" jedna od najboljih multiplejer vožnji na tržištu: sve bukvalno pršti od akcije; nema kraja smeštanju, guranju, kidisanju na točkove protivnika, sudaranju, a sve, ama baš sve, je povezanu u jednu veliku zabavu... Neka pobedi najprljaviji igrač!


vesti po rubrikama

^glasić

CRTANI JUNACI : Baja Patak
Kako je ukroćena vatra
Zanimljivosti
sajber klinci : Vozite krš auto!
 


     


FastCounter by LinkExchange