GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 17. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Prave i krive Tomislav Markovic i Sergej Skorupan e-mail: glasine@glas-javnosti.co.yu


Odmor za Srbiju

Zasviraj, zapevaj, pa ga i za pojas zatakni kako to lepo kaže narodna mudrost. Došlo je vreme da se najodgovorniji ljudi u državi odmore i otputuju kojekude, kume, na ničim izazvano letovanje

Ministar Dinkić krenuo je na odmor sledeći tokove nestalog novca koji ga nisu odveli na Atlantidu, ali jesu na Kipar.
"Evo, malo se brčkam u parama u prirodi. Dosadilo mi je plivanje u zatvorenim bazenima, pogotovo u sefu Narodne banke. Šta da vam kažem - najbolje se osećam kada sam među svojima, baš kao i moj idol Baja Patak."

Vojislav Koštunica već tradicionalno letuje na Hilandaru preko turističko-pokloničke agencije "Premijer turs".
"Zašto Hilandar? Samo ovde, u blizini najvećih srpskih svetinja, mogu da se nadišem čistog pravoslavnog vazduha i da se pomolim za dug i berićetan život moje vlade. A i ne moram da vučem ženu sa sobom."

Ministar Stojković odlučio je da odmor provede radno. Zato se uputio u Hag u cilju stručnog usavršavanja.
"Nema odmora dok traje obnova Slobinog režima! Ovo je jedini način da se ubacim u neprijateljske redove i da ih podrijem iznutra. A i red je da obiđem stare drugare koje nisam video otkad sam ih, ni krive ni dužne, izručio kletom Tribunalu.

Ministar Davinić provodi odmor radno na potezu Irak - Avganistan u poseti vojskama ovih tradicionalno prijateljskih država. Da bi ga malo razonodili domaćini su se postarali da za našeg ministra organizuju i malo zabave i sportskih disciplina kao na primer: peint bol sa bojevom municijom, trke sa preponama kroz minsko polje, arapska verzija ruskog ruleta - vožnja sa jednim od šest mudžahedina kamikaza od kojih samo jedan ima bombu i slično.

Ministar Jočić bio je na specifičnoj vrsti letovanja. Spojio je svoje hobije iz mladosti sa trenutnim zanimanjem i odlučio da za odmor izabere egzotično ostrvo I to ni manje ni više nego bivši zatvor Alkatraz. Međutim ministar nije, kao toliki zatvorenici i kriminalci pre njega pokušao da provali iz zatvora nego u zatvor. To mu je na kraju i uspelo čime se simbolički iskupio za grehe iz mladosti zbog čega se radovao kao malo dete. Od tada od njega ni traga ni glasa.


vesti po rubrikama

^glasine

Odmor za Srbiju
Plaćeni oglas
Rečnik poznatih reči i pojmova
Pisma čitalaca
Doktor Znajša odgovara
Vesti: Nove masovne grobnice
 


     


FastCounter by LinkExchange