GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

sreda, 13. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Savetuje se druženje sa pripadnicima vašeg znaka ili sa bliskim osobama, jer će vas oni razumeti. Ukoliko budete preterivali u tvrdoglavosti prema partneru, koji to ničim nije zaslužio, loše ćete se osećati. Na finansijskom planu sledi izvesno olakšanje. Uspećete da nađete izvore novca za nešto što vam je neophodno i hitno. Primetili ste da ništa ne pada s neba, da ste za sve što ste postigli morali da zasučete rukave, pa tako i novi projekat o kome razmišljate traži vašu izuzetnu pronicljivost. Savetovati Biku da ne bude tvrdoglav zaista je veoma teško. Neće pokušati da posluša, ali će sve uradi po svome. Samoća nije pravo rešenje iako vam prija. Posle nedavnih nesuglasica sa partnerom, sada ćete se odlično slagati i razumeti i zato to iskoristite. Svi Blizanci koji su slobodni mogli bi danas da uživaju u nečijem udvaranju sa puno stila i šarma. Ukoliko ne izmirite svoje dugove, stići će vas (ne) zaslužena kazna.

 

RAK LAV DEVICA
Razmišljate o tome šta treba da preduzmete kako biste poboljšali kvalitet sopstvenog života. Niste ni nesrećni ni nezadovoljni, a ipak nemate mira. Čuvajte svog partnera i njegovo strpljenje. U protivnom, on se sprema da vam okrene leđa i nađe nekoga manje komplikovanog. Ali, zapitajte, se možda vi baš to želite?! Slobodni mladi pripadnici znaka učiniće nešto konkretno u vezi sa novom simpatijom. To je mnogo bolje nego vođenje ispraznih razgovora od kojih nemate koristi i prepričavanje rečenica koje ste razmenili. Krenite u otklanjanje barijere jer ćete je savladati sa lakoćom. Prihvatite jedan poziv za izlazak na neko fensi mesto. Pošto ćete se na izvestan način nervirati misleći da okolina želi da vas "razgoliti", morate promeniti svoj stav. Narednih dana budite manje sebični, a više okrenuti drugima. Morate činiti da bi vam se činilo. Osoba kojoj se poveravate nije odgovarajući savetodavac u datoj situaciji i nije blagonaklona prema jednom delu vaše priče.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Kad bolje razmislite, možete pričekati i povoljniji finansijski momenat za sprovođenje nekih svojih ideja. Mlađi pripadnici znaka trebalo bi da imaju na umu to da je bolje sprečiti nego lečiti. Dakle, jedini način da izađete na kraj sa zlim jezicima je da u korenu zaustavite ogovaranja. Samo Strelac može sa vama izaći na kraj. Bićete spremi da se pretvarate i da pričate više nego što je potrebno i to radi ostvarenja nekih planova. Iako važite za iskrenu i otvorenu osobu, plivaćete u glumatanju kao riba u vodi. Odnosi sa Bikom su komplikovani. Pojačajte dozu razuma i strpljivosti. Preosetljivost i emocije sada nisu vaša slaba strana. Pred vama je puno poslova koji zahtevaju strpljenje i metodičan pristup, a o kojim razmišljate već danas. Do rezultata neće doći tek tako. Ali samo napred. Dobro planiranje predstavlja osnovu uspeha u vašem slučaju. Ne dozvolite da sada, kad je "voda krenula ka vašoj vodenici", sve ostane bez dogovora ili ugovora i potpisa.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Zdravlje će vam biti odlično. Čir koji vas je prethodna dva, tri dana mučio - smiriće se. Pokušajte da se što više krećete, bavite se nekim fizičkim ili rekreativnim radom, a moglo bi da vam prija i opuštanje u krugu prijatelja ili u prirodi. Možete se slobodno poveriti članovima svoje porodice ili drugim osobama koje su vam drage. Ono što deluje zabrinjavajuće na vas jeste bezrazložni pesimističan stav prema životu. Imate osećaj da gubite strpljenje. Udaljili ste se od važnih osoba u svom životu, a one neprestano misle na vas. Biti u blizini ne znači i bliskost. Pošto ste u znaku novog posla, razradite sve do najsitnijih detalja. Razlog za nezadovoljstvo leži u potisnutim emotivnim željama i potrebi za nezavisnošću. Nerviraju vas svi koji se ponašaju drugačije. Od savetodavaca dobijate nervni napad, a od dušebrižnika vam se diže kosa na glavi. Sujeta je vaš glavni neprijatelj, ona može da pokvari i mnoge lepe planove i vrati vas unazad.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sreda
Čitajte signale kože na suncu
Lepa kao osunčana
Saveti Lore Geler, njujorškog eksperta za mejkap
Zvezde ističu najlepše na licu
Kako da se rešite strija
"Lankomov" šminker Guči Vestman savetuje
Lako do vitkosti
 


     


FastCounter by LinkExchange