GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

sreda, 13. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


BIA podmetnula Đinđićeve pantalone?

BEOGRAD - Veštak gradskog SUP-a Zoran Đorđević, izjavio je juče na suđenju za ubistvo Zorana Đinđića da na premijerovim pantalonama nije pronašao nikakva oštećenja, već samo tamne mrlje od krvi u predelu pojasa.

Sudija Marko Kljajević je potom saopštio da se u izveštaju BIA navodi da su premijerove sive pantalone imale poderotine na obe nogavice u predelu kolena, a oko pojasa mrlje nalik na krv. Đorđević je, međutim, ostao pri svom nalazu. Veštak je rekao da je na Đinđićevoj garderobi utvrdio da na jednoj čarapi, sive boje, postoji oštećenja okruglog oblika sa tragovima krvi, dok cipele, pantalone i longeta nemaju oštećenja, ali imaju krvave mrlje. Advokat Veljko Delibašić je, potom, izneo sumnju da je BIA "podmetnula druge pantalone".

Đorđević je rekao i da je na dve od tri jakne, pronađene u stanu u Ulici vojvode Stepe 104, u kojem su se, prema optužnici, krili atentatori, pronađene barutne čestice. Veštak je objasnio da je prisustvo barutnih čestica utvrđeno na jaknama "vijetnamka" i "alfa". Dodao je i da su na kačketu, koji je pronađen na mestu gde je zapaljen plavi "pasat" atentatora, pronađene četiri dlake.

D. Ć.


vesti po rubrikama

^hronika

Sa sinovima ubio brata i bacio ga u bunar
Za pljačku stoleća 28 godina zatvora
BIA podmetnula Đinđićeve pantalone?
Mladić povremeno angažovao "Osvetnike"
 


     


FastCounter by LinkExchange