GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 8. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Danas nećete nikome dozvoliti da ulazi u vaš privatan život. Znaćete dobro da izbegnete odgovore na sva pitanja. Sudbina vam je naklonjena, imate sreće na svim poljima, pa i u ljubavi. Iskoristite to. Briljiraćete i svojom pojavom i biranim rečima. Čuvajte se prehlade. Danas ste izloženi zlim jezicima, a jedna vama bliska osoba nije objektivna prema vama pa zato izbegnite prepirke jer nećete uspeti da je ubedite. Ovi događaji vas usporavaju, ali zato ljubav i seks cvetaju. Previše ste se opustili i dopustili da se sve događa rutinski. Obratite pažnju na posao i porodične probleme. Dan će biti veoma produktivan, a imaćete priliku da se pokažete u najboljem svetlu. Izbegnite teške kućne poslove, posvetite se prijateljima i porodici. S partnerom ste opušteni. Uživate. Prihvatite savet prijatelja i započnite novi posao. Popodne izađite u šetnju, sedite sa društvom...

 

RAK LAV DEVICA
Veoma interesantan dan za većinu Rakova, naročito ako imate ambiciozne planove, baš kao i uvek. Prihvatite podršku, biće lakše i lepše u društvu. Uspeh će vam vratiti sigurnost i samouverenost. Stalno planirate, ali nemate hrabrosti da to i sprovedete. Jedan ljubavni plan bi mogao danas da se ostvari, pa radite na tome. Današnji dan će biti složen, pa će dovesti u pitanje dobre odnose i sa porodicom i sa partnerom. Najviše zato što mislite samo na sebe. Budite diplomata. Čitav dan provodite uz muziku i to vam prija jer vam daje inspiraciju za umetnički rad. Ako idete napolje, mislite na vremenske uslove, jer ste osetljivi i mogli biste loše da se provedete. Bez ikakvih strahova i predrasuda, koje vas obično muče, danas prelazite s reči na dela. To će iznenaditi vaše protivnike, pa ćete cilj postići lakše nego obično. Zabavljaćete se. Moguć novi, lep susret. Odmorni ste, čili, puni entuzijazma, pa pokušajte da održite ovo raspoloženje jer će vam pomoći ne samo u ljubavi već i rešavanju egzistencijalnih problema.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zauzeti ste planovima za promenu života, ali morate imati jasan cilj i raditi ambicioznije na njegovom ostvarenju. Budite otvoreni prema partneru, pomozite mu, jer i on ima svoje intimne zahteve. Nezadovoljni ste bez razloga, jer sve ide kako biste vi želeli. A što su vam danas želje male, to je vaša stvar. Možete računati na veliku pomoć ljudi koji su sponzori vaše ogromne vitalnosti, tako da ćete uraditi i više nego što ste planirali. Jedino morate da izbegavate polemike s partnerom i kolegama. Razmislite, možda previše zahtevate. I zašto želite da održite nemoguću vezu, i to po svaku cenu. Stiže novac. Što pre završite zaostale poslove, a trebalo bi da rešite i lične i porodične probleme. Ljubav vas ne zadovoljava u potpunosti, a u stvari vi nikako da spoznate šta zapravo želite. Spremate se na put, a razmišljate da li ćete krenuti sami ili u društvu. Savet: bolje idite sami, jer svoje unutrašnje probleme niste razrešili pa bi druga strana samo patila pored vas.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Imaćete sjajnih poslovnih prilika danas na pretek. Ali, ako poslušate zvezde i izađete iz kuće na poziv društva, srešćete osobe koje će razumeti vaše potrebe. Čak i one ljubavne. Od neredne nedelje valja početi poslove mnogo upornije, pa će rezultata biti već krajem nedelje. Iako je to nesvesno, neko vas voli. Dan je veoma složen zbog neslaganja sa bližnjima. Iako se osećate loše, ići ćete na posao jer radite na zanimljivom projektu. Nećete imati vremena za odmor. I u ljubavi mala neslaganja - popustite. Nemojte se opterećivati kućnim poslovima, već prihvatite poziv rođaka ili prijatelja za ručak. Planete vam ulivaju više snage nego inače, pa ćete raditi sve poslove koje ste zapostavljali. Čak ćete se i družiti, ići na ručak. U ljubavi dobijate važnu potvrdu: voljeni ste. Avantura za usamljene. Preopterećeni ste poslom, a nadoknade nema. Opustite se i mislite više na sebe i poslove rasporedite i na druge. Više hodajte.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Iskustva veterinara: Najčešće hernije
Intelekt mačaka
Procenite debljinu vašeg ljubimca
 


     


FastCounter by LinkExchange