GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 8. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Bjeković: Papa brži od Piksija

Dugo je Zvezda bila bez predsednika, brže se izabere papa nego što Zvezda dobije predsednika

Čekajući delegacije Galatasaraja i Ankaraspora, koje su najavile dolazak u Humsku za četvrtak u popodnevnim časovima, sportski direktor Partizana Nenad Bjeković izašao je u susret predstavnicima medija i prokomentarisao situaciju između odlaska ili ostanka Saše Ilića i Nenada Đorđevića. Najpreciznije informacije svakako će biti dostupne danas, kada bude poznato ko će se tačno ukrcati u avion za pripreme u Nemačku.

- Stav stručnog štaba je da Vukčević ostaje ako ode Ilić, i obrnuto - kaže Bjeković, koji je više puta izjavljivao kako ipak ne bi voleo da Ilić napusti Partizan. - I sada to kažem. I njemu sam to ponovo rekao. Voleo bih da Saša ostane. Međutim, bez obzira koliko ja to želeo, ako on nađe sebe u tom ugovoru ne bi bilo korektno da ga bilo ko odgovara, ma koliko bi nam bilo teško da se rastanemo.

Stigla je i potvrda da će Partizan angažovati Nišu Saveljića ukoliko Đorđević potpiše za Ankaraspor.
- Napravićemo dogovor sa Saveljićem i on će možda već u petak krenuti sa nama u Nemačku. Time bi se završile naše aktivnosti u prelaznom roku. Umesto Saše Ilića nećemo angažovati nova pojačanja, imamo dovoljno igrača na sredini terena.

Iako u Partizanu ima dovoljno tema za razgovor, svakako da je uvek zanimljivo viđenje dešavanja u taboru večitog rivala. Na pitanje novinara kako komentariše izbor novog predsednika Crvene zvezde, Bjeković je, kao i uvek, bio originalan:
- Ne bih da pričam o tome. Vidim da svi o tome pričaju već mesecima. Dugo su bili bez predsednika i sada su ga izabrali. Brže se izabere papa nego što Zvezda dobije predsednika - zaključio je Bjeković.

"Kopernikus" na leđima

Partizan danas putuje na pripreme u Nemačku, a uoči puta u kristalisanje forme i tima, juče je predstavio i novog sponzora za nastupajuću sezonu, koji će svoj reklamni prostor zauzeti na leđima crno-belog dresa.

Vlasnici "Kopernikusa", braća blizanci Srđan i Zvezdan, čija se firma bavi proizvodnjom i distribucijom elektronskih uređaja i komponenata, bili su izuzetno zadovoljni što su postali deo Partizanove porodice, ali su napomenuli i da se nadaju da će već sledeće godine biti "napred, a ne nazad na dresu" (na prednjoj strani će se i ubuduće nalaziti logo Imleka).

- Bolje što ste na leđima, jer nam svi gledaju u leđa - prokomentarisao je prilikom potpisivanja ugovora direktor Partizana Nenad Bjeković.
Dobrodošlicu novom sponzoru poželeo je i generalni sekretar Žarko Zečević.

- Srđanu i Zvezdanu otac je dao imena po braći Čebinac. Drago nam je što su konačno postali deo Partizana.
Novog sponzora pozdravili su i šef stručnog štaba Vladimir Vermezović i kapiten Saša Ilić.

- Mi nismo morali da idemo daleko odavde da bismo našli prijatelje. Drago mi je što je još jedna domaća firma sponzor Partizana - rekao je Vermezović, a u opštoj pozitivnoj atmosferi, Ilić se nadovezao:
- Mislim da bi sada trebalo da se podele televizori svim ljudima koji su ovde. Ovaj je moj - zaključio je Ilić pokazujući prstom na izloženi TV plazma tehnologije.

Crno-beli "vitezovi"

Obilić je juče i zvanično dobio nova pojačanja iz Partizana. Kao i zimus kada su pozajmicama pomogli klubu sa Vračara, crno-beli su i u ovom prelaznom roku "vitezovima" ustupili sedmoricu igrača: Babića, Bojana Brnovića, Marovića, Anđelkovića, Stefanovića, Kneževića i Stankovića. Obilić bi uskoro trebalo da dobije i trenera iz Partizanove škole, a u konkurenciji su Nebojša Ličanin i Zvonko Živković.

P. Roganović


vesti po rubrikama

^sport

Bjeković: Papa brži od Piksija
Stojković u praznoj Džajinoj kancelariji
Terazije čekaju v.d. predsednika
Danas u Beogradu počinje finalni turnir Svetske lige u odbojci
Rokenrol za Stručni savet
Stratedžik: Cepter ima veću podršku građana
Majstoroviću, nađi naslednika
Grci potopili delfine
 


     


FastCounter by LinkExchange