GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 8. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Jakšić: Tužiću Petkovića zbog laži

KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Zajednice srpskih opština i naselja na Kosovu Marko Jakšić odbacio je juče optužbe da je odgovoran za bombaški napad na sedište SDS KiM u Zubinom Potoku.

Predsednik SDS-a KiM i ministar za povratak u kosovskoj vladi Slaviša Petković, optužio je Jakšića i SNV severnog Kosova da su odgovorni za napad koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka. "Radi se o notornoj neistini i proizvoljnoj kvalifikaciji", rekao je Jakšić na konferenciji za novinare u Kosovskoj Mitrovici, prenosi Beta. Jakšić je najavio da će zbog optužbe on i SNV potražiti istinu na sudu.

Predsednik opštine u Zubinom Potoku i predsednik SNV-a u toj sredini Slaviša Ristić rekao je da očekuje zvaničan izveštaj od organa kosovske vlasti o napadu na sedište SDS KiM. Ristić je dodao da "Petković želi da skrene političku pažnju na sebe, jer je reč o minornoj ličnosti na političkoj sceni". "U Zubinom Potoku se ovakvi incidenti događaju samo kada dođe neka kriminogena ličnost poput Slaviše Patkovića", rekao je Ristić.


vesti po rubrikama

^politika

Dušan Mihajlović promovisao drugi tom "Povlenskih magli i vidika"
NATO uhapsio sina Radovana Karadžića
Jakšić: Tužiću Petkovića zbog laži
Mesić: Ne nametati rešenje za Kosovo
Vuković: Solana je terazijski Crnogorac
Čekajući fajront: Srebrenički šou-biznis
 


     


FastCounter by LinkExchange