GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

sreda, 6. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Budući suveren Monaka sutra će razrešiti dilemu koja muči tabloide

Albert će priznati vanbračnog sina?

MONAKO - Princ Albert Drugi, koji će 12. jula zvanično postati suveren Kneževine Monako, nasledivši preminulog oca Renijea Trećeg, javno će u četvrtak saopštiti da li jeste ili nije otac deteta rođenog iz veze sa bivšom stjuardesom.

Za postojanje tog deteta saznalo se pri kraju zvanične tromesečne žalosti prinčevske porodice, tačnije 4. maja. Tog dana je časopis Pari mač objavio intervju sa Nikol Kost, majkom malog Aleksandra.

Nikol i princ Albert sreli su se, po njenoj priči, jula 1997. godine, tokom leta na liniji Pariz - Nica avionom francusko-togoanske avio-kompanije. Nikol je bila jedna od stjuardesa. U intervjuu ona tvrdi da se iz njihove petogodišnje veze rodio sin Aleksandar.

Uz intervju, objavljena je i fotografija na kojoj se vidi kako princ Albert od Monaka drži jednu bebu.
Magazin Ekspres tvrdi da će princ Albert Drugi javno priznati malog Aleksandra, rođenog 24. avgusta 2003. godine u Parizu, zbog svojih "etičkih ubeđenja", dodajući da je genetska analiza, diskretno urađena u Švajcarskoj, potvrdila prinčevo očinstvo.

Smatra se da je priča o vanbračnom detetu procurela preko stare garde preminulog princa Renijea od Monaka. Strahujući da će novi vladar da ih sve otpusti posle svog ustoličenja 12. jula, gardisti su, navodno, pokušali da uzdrmaju pozicije mladog suverena kako bi mu postali neophodni.

Međutim, članak Pari mača, revija koju je inače princ Albert tužio i dobio presudu u svoju korist zbog nepoštovanja privatnosti i povrede ugleda, prva je otvorila javnosti prozor u prinčev privatan život o kojem se do tada znalo veoma malo.
Posle Pari mača, britanski časopis Mejl on sandej pisao je o izvesnoj Tamari Rotolo iz Kalifornije, koja je, navodno, 1992. godine rodila devojčicu iz veze sa princom Albertom, a koga je upoznala godinu dana pre toga, dok je boravila na odmoru u Monaku.

Tanjug


vesti po rubrikama

^vesti

Albert će priznati vanbračnog sina?
Rusi i Amerikanci istražuju Mesec
Dijagnoza preko Interneta
Otkrivena nova vrsta delfina
Cunami zbrisao 49 hot-dogova
Bi-Bi-Si se izvinio zbog tuđih psovki
   


     


FastCounter by LinkExchange