GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

sreda, 6. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Održan izbor za dvojnicu Nataše Bekvalac

Blago meni, pljunuta Nataša

Posle ko zna koliko puta odslušanih refrena "Ponovo, za tvoju ljubav molim" ili "Grudi u vis, nek se ljulja brod, haljina na pod", žiri je odlučio da treće mesto pripadne Marini Novaković (18) iz Rume, drugo Danijeli Vukajlović (23) iz Kragujevca, a prvo Biljani Drljači (22) iz Novog Sada

Nikad više plavuša na jednom mestu i ko da ih je sve jedna majka rodila - upravo takav prizor u ponedeljak veče je dočekao one koji su posetili novosadski klub "Verige". Neobavešteni bi pomislio da pravo ulaska u ovaj klub imaju samo devojke koje neodoljivo podsećaju na poznatu estradnu zvezdu iz Novog Sada, Natašu Bekvalac. Međutim, neobaveštenih, za razliku od skupštinskih klupa, u "Verigama" nije bilo i svi su znali da se tu odvija izbor dvojnice pomenute pevačice, koji je organizovao ilustrovani magazin Svet.

Ono što je, iskreno rečeno, potpuno zbunilo potpisnika ovih redova je broj devojaka koji se našao na finalu ovog izbora, budući da je očekivao da će pred žirijem prodefilovati četiri-pet klinki kojima je idol najlepša Novosađanka (po tvrdnji mnogih), a ne kako se desilo - 17 devojaka od kojih priličan broj skoro ispisnica Nataše Bekvalac. Ako se tu doda i podatak da je bilo odraslih devojaka koje su u pratnji mame "potegle" sa drugog kraja Srbije, uz neopisivo zadovoljstvo ženskog roditelja što njeno čedo liči na "srpsku Pamelu", onda je sasvim jasno da je "surogat virus" dobrano pokorio Srbiju.

Scenario izbora za "pljunutu Natašu" bio je isti kao kod raznih izbora za mis (članovi žirija su postavljali pitanja kandidatkinjama), sa tom razlikom što su "duplikati Nataše Bekvalac" morali da otpevaju po jednu njenu pesmu. Mora se priznati da su neke od kandidatkinja pokazale zavidno pevačko umeće, a kako je često i fizička sličnost bila zapanjujuća oni neobavešteni bi se zakleli da se na bini nalazi prava Nataša. Dvojnice su došle iz svih krajeva Srbije - iz Zemuna, Kragujevca, Sombora, Čačka, Trstenika, Valjeva, Rume, Niške banje, Beograda, Novog Sada, pa čak i iz Podgorice. Bilo je tu pitanja koja su zahtevala priličan napor da bi se dao zadovoljavajući odgovor, kao "Zašto si baš izabrala Natašu Bekvalac" na šta je dobijen logičan i jedini pravi odgovor "Pa... ličim na nju". Prisutni su imali priliku da čuju da je jednoj od kandidatkinja životni cilj da pobedi na ovom izboru, dok je druga jasno i glasno rekla da joj se više dopadaju stariji muškarci, a treća bi bez razmišljanja, iako je zimogrožljiva, pristala da se po snegu i ciči zime skine do pasa i snimi spot.

Pobednice su kao nagradu dobile sedmodnevna letovanja. Ostalim učesnicama takmičenja za utehu ostaje nada da će ih pozvati na snimanje nekog budućeg spota Nataše Bekvalac.

Tekst i foto: N. Ćaćić


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

Od ćelavca do čupavca
Lenjin "letuje" u Budvi
Održan izbor za dvojnicu Nataše Bekvalac
 
 


     


FastCounter by LinkExchange