GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

utorak, 5. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Čekao divlje svinje, ubio čoveka

ZAJEČAR - Veroljub Stojanović (32) iz Zaječara ubio je iz nehata u subotu uveče, oko 20.30, Rodoljuba Milojkovića (50), šefa mesne kancelarije u Marinovcu, prilikom lova na divlje svinje hicem iz lovačkog karabina sa optičkim nišanom, na mestu Vilipovo, u ataru sela Marinovac, kod Zaječara. Uviđajem je utvrđeno da se Milojković nalazio na odstojanju na oko 150-200 metara. Pogođeni Milojković bio je u blizini žita iz koga su lovci očekivali nailazak divljih svinja.

Prema rečima istražnog sudije Opštinskog suda u Zaječaru Selene Jovanović, Milojković je pogođen s leđa, u levu lopaticu. Metak je na čudan način putovao, izašao iz pazuha i pogodio ruku, a potom u šaku. Tom prilikom je presekao arteriju, te je došlo do iskrvavljenja, a Milojković je preminuo na putu za zaječarsku bolnicu.

Policija je mestu događaja, na orahu na kome se nalazila čeka, pronašla Stojanovićev karabin iz koga je ispaljen samo jedan metak. Stojanović je ostavio oružje i u žurbi s ostalim lovcima krenuo da preveze Milojkovića do bolnice, ali mu nije bilo spasa. Milojković je takođe kod sebe imao oružje.

S. M.


vesti po rubrikama

^hronika

Zoran Stanković : Hteli su da me ubiju
Vojnik se, ipak, ubio
Srbin hoće u hrvatski zatvor
Čekao divlje svinje, ubio čoveka
Mladić ubijen građevinskim blokom
Advokat "beretki" povređen u udesu
Pretio, pa silovao
Ubio oca
 


     


FastCounter by LinkExchange