GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

ponedeljak, 4. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Leto na selu

Za sve naše turiste koji ovog leta ne planiraju odlazak u Tursku, Egipat ili Bugarsku, turistička agencija "Pan Europa Adriatik" ponudila je odmor u selima Srbije. Pored šetnje po obližnjim proplancima, vreme na selu možete provesti na pecanju, u lovu, prikupljanju šumskih plodova ili pripremanju zimnice. Smeštaj je u kućama starog tipa gde će vas ljubazni domaćini ponuditi dobrom domaćom hranom, kajmakom, medom i rakijom.

Pored Sirogojna gde je smeštaj u konacima od 1.700 dinara, u ponudi je i Valjevska Kamenica čuvena po rakiji medovači i prepečenici, gde je cena pansiona 960 dinara.

Leto možete provesti i u Koštunićima gde je sagrađeno etnoselo sa starim vajatima. Turisti u ovom mestu imaju prilike da posete staru magazu, koja je preuređena u muzej poljoprivrednih alatki, kao i galeriju "Anđelija Mišić" u kojoj možete kupiti neki suvenir ili ručne radove. Cena pansiona u domaćinstvu je od 750 do 900 dinara, a smeštaj u vajatama 1.500 dinara.

U turističkoj ponudi "Pan Europe Adriatika" su sela Stave, dvadesetak kilomatara od Valjeva u podnožju planine Medvednik, Seča Reka, selo nedaleko od Koštunića, kao i zaseok Mionica.

Ž. M.


vesti po rubrikama

^putovanja

Aktivan odmor u zemlji faraona
Ručak na brzacima, krstarenja i trbušni ples
Leto na selu
 


     


FastCounter by LinkExchange