GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

ponedeljak, 4. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Za ubistvo policajca 15 godina zatvora

SUBOTICA - Slobodan Bursać, osuđen je na 15 godina u Okružnom sudu u Subotici, zbog ubistva policajca Duška Rađenovića. Veće sudije Darka Mandića, utvrdilo je da je Bursać, 7. septembra prošle godine, oko pola dva noću, ispred policijske stanice u Čantaviru, sa dva hica iz lovačke puške i udarcem kundakom u predelu slepoočnice lišio života Rađenovića.

Optuženi je priznao delo, a u svom iskazu rekao je da mu je Rađenović dugovao oko dve stotine evra, koje nije hteo da vrati, te da se sa nipodaštavanjem odnosio prema njemu.

Prema mišljenju veštaka, psihologa, Bursać je bio nezadovoljan svojim tadašnjim porodičnim i drugim prilikama, ocenivši da je on po prirodi prgav i razdražljiv.

Najvećim porazom smatrao je činjenicu da je i drugi put odbijen, odnosno nije primljen u policiju. Prilikom tog drugog pokušaja upravo je žrtva, Duško Rađenović, bio onaj koji je dao ocenu o njemu, negativno ocenivši Bursaćev zahtev, zbog neodgovarajućih karakternih osobina. Psiholozi su ocenili da se Bursać zbog toga osećao kao da ga je čitavo društvo odbacilo.

V. K.


vesti po rubrikama

^hronika

Otac vojnika traži novu obdukciju
Za ubistvo policajca 15 godina zatvora
U pucnjavi ranjena dvojica
 


     


FastCounter by LinkExchange