GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

ponedeljak, 4. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Dobar rad centra SBB-a

Korisnički centar Srpske kablovske mreže, koji se nalazi u Ulici Kralja Petra, dnevno poseti oko 300 korisnika. Prema podacima iz poslednje dve godine, u proseku oko 1.500 korisnika dnevno kontaktira 10 agenata.

- Na ovaj način želimo da poboljšamo nivo usluga koje naša kompanija pruža sugrađanima. Svaki poziv se snima i beleži, kako bismo mogli na kraju meseca da analiziramo situaciju. Naš cilj je da broj rešenih problema povećamo iznad 95 odsto i na dobrom smo putu, jer smo u maju imali 87 odsto otklonjenih reklamacija uz tendenciju rasta poslednjih meseci- kaže Katarina Dražić, menadžer Korisničkog servisa.

Prema podacima Korisničkog centra koji se analiziraju na mesečnim nivou, prosečno vreme otklanjanja kvarova se smanjuje. U februaru je bilo 7 sati u aprilu 6, a po poslednjim podacima u maju je 5 sati. Zaposleni u SBB-u rade na tome da se smanji čekanje za sve vrste reklamacija.

Efikasnim radom novog Korisničkog centra i servisnih službi na terenu, postignuti se prvi značajni rezultati. Broj reklamacija u maju najniži je u poslednjih 9 meseci.

Sugrađani koji koriste usluge SBB-a mogu u Korisnički centar da dođu radnim danima i subotom od 8 do 22 sata i nedeljom od 8 do 20 sati.

Van radnog vremena dežuraju operateri koji intervenišu za hitne slučajeve. Broj telefona centra za sve reklamacije i informacije je 330-52-52.

S. T.


vesti po rubrikama

^Beograd

Stara se raspada, nova se ne gradi
Planovi ustanova socijalne zaštite
Radio "Bonton" proslavio 12 godina rada
Za toranj trčali i stari i mladi
Palilula predlaže uvođenje koncesija
Kajakaši pobedili nevreme
Dobar rad centra SBB-a
Učenici generacije na bilbordu
Računari i stipendije
Protest zbog izgradnje trafo-postrojenja
Gradske vesti : Proširenje groblja ...
 


     


FastCounter by LinkExchange