GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 28. 6. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Iza kulisa budvanskog festivala

Istetoviran i žiri

Mitska bića preselila su se iz prošlosti, mraka i pećina na ramena i druge delove tela pevačica. Na nedavno održanom Festivalu Budva 2005, svojim tetovažama su se izdvojile Tijana Dapčević i Tanja Vojtehovska, i Goca Tržan. Šepurile su se samouvereno, ponosne što su istetovirane "do gole kože". Tijana se odlučila za D - mol na desnom nadlaktici!

- Uradila sam je na Tajlandu pre jedanest godina - izjavljuje Tijana. Na njenoj tetovaži je i polumesec koji "sluša i osluškuje" ritmove.
- Ja sam noćna ptica, pa je razumljivo što sam odabrala muzičku sliku - rekla je Tijana.

Samouverena TV voditeljka Tanja Vojtehtovska-Stevanov je tokom festivala reklamirala svoju novu, teško razumljivu kolor-tetovažu na leđima. Reč je o krilatom čudovištu nalik ptici feniksu. Nejasno je da li ptica, raširenih krila želi da uzleti sa njenih ramena ka nebeskim visinama ili pokušava da zgrabi i proguta plen.

Tanja je, inače, bila član žirija koji je do poslednjeg sekunda glasanja razrešavao dilemu oko pobednika "Tijana Dapčević ili Aleksandra Radović". Presudila je, još neodbačena opsesija prošlošću i imenom Josipa Broza Tita i pobedila "Titova pionirka" Tijana sa pesmom "Sve je isto samo njega nema" kompozitora Dragana Brajovića Braje.

Petokraka kao amajlija

Zvezda petokraka na titovki Tijane Dapčević bio je najtraženiji suvenir. Jedan obožavalac "lika i dela druga Tita" nudio je pevačici 88 evra (taman koliko je godina Tito poživeo), ali je pevačica odbila da ga proda. Uporni Bosanac je udvostručio evro ponudu ali ni tada nije uspeo da se domogne crvene petokrake - "suvenira" koji Tijana ne namerava za sad nikome da pokloni. Čuvaće petokraku kao trajnu amajliju .

Vanzemaljci

Madam Piano je javno i mazno obletala oko svog saputnika Franka Masija s kojima je otpevala pesmu "Jedan susret zauvek". Italijanski zavodnik nije prestajao da je grli! Izjavio je u jednom trenutku da se oboje osećaju kao vanzemljaci! Ljubav ili nešto drugo, misterija je ostala nerazjašnjena.

Papuče od 180 evra

Voditeljka Irina Kruška je, ruku pod ruku, šetala s pevačem Ajrom, i nije se osvrtala na komentare okoline, hodajući smelo na visokim potpeticama. Voditeljka Bilja Obradović je za ovu priliku kupila sandale vredne 180 evra u dalekom Dubaiju.

Svilen konac

Novosađanka Slađana Ivanišević je, zahvaljujući majci Jasni, svoj nastup na budvanskoj muzičkoj fešti ovekovečila originalnom haljinom izvezenom od svilenog konca, koja je više otkrivala nego skrivala na njenom ekstra izazovnom telu, što muškarcima nije promaklo.

D. Stodić


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

Iza kulisa budvanskog festivala
Održano Peto svetsko prvenstvo u banatskim šorama
Posnijada "s pečeni prasići"
Vanja Jošić i Dijana Nikolić pobednice Oriflame Elite model look
 
 


     


FastCounter by LinkExchange