GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 24. 6. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za Petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Zahvaljujući pozitivnim planetarnim uticajima, optimistički ste raspoloženi, skloni uživanjima. Zainteresovani ste za sport, umetnost, berzu, ali imate vremena da posvetite pažnju i voljenoj osobi, deci i prijateljima. Ukoliko primetite da eksploatišete druge, korigujte se. Zdravstvena situacija se popravlja. Okrećete se porodici i domu, planirajući kako da ambijent u kome živite načinite što udobnijim. U svim postupcima postoji nesvesna želja za sigurnošću. Domaće ognjište je pravo utočište. Iako ste skloni avanturama, teško rizikujete, a neko sa strane očekuje. Izuzetno ste komunikativni i fleksibilni, prava dobrica. Gde su te vaše nestrpljive osobine pravog Blizanca. Slabosti se mogu javiti u vidu želje za dominacijom, arogantnosti i oslanjanja isključivo na vlastite snage. Mane morate maksimalno kontrolisati, a vrline istaći.

 

RAK LAV DEVICA
Uglavnom ostvarujete ono što ste zamislili. Imate želju da pokažete svoje, pa su prijatelji samo maska za postizanje vaših ciljeva. Pošto ste u prilici da iskoristite svoje organizatorske sposobnosti, konačno ćete zablistati u punom sjaju. Postižete više od planiranog. Inspirišete druge da vam priskoče u pomoć. Pred vama je puno povoljnih prilika, između ostalog i prilika za zaradu. Ne propuštajte ih, jer je vaše finansijsko stanje poslednjih dana poprimilo zabrinjavajuće razmere. Setite se loših iskustava iz prošlosti i ne dozvolite da se ona ponove. Ne budite ekstravagantni u trošenju. Iznenada se dešavaju neke stvari, ali kad se osvestite, shvatićete da nisu bile loše. Preokreti vam prijaju, bolji životni uslovi. Već od sutra posao će početi da se odvija po ustaljenom šablonu. Ako ste realno procenili situaciju - uspeh. Inače, ćete imati finansijskih problema. Ušli ste u nov period, koji ne trpi greške. Pazite kome se poveravate.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uspešan period za putovanja, čitanje, filozofiju. Skloni ste da sanjarite o nemogućim stvarima. Nalazite se u stanju potiskivanja nezadovoljstva i želje da pobegnete od problema. Odmor je idealno rešenje. Ali, budući da ste prava vatra, ni tada ne smete biti inertni. Bavite se makar sportom. Narednih dana očekujte puno radosti i sreće. Slavićete ne samo vlastite uspehe nego i tuđe. Pošto ste u svom elementu, nemate vremena za depresiju i nezadovoljstvo. Kanališite diktatorsko ponašanje, naglost i egoizam - mane kojima ste skloni. Situacija u kojoj ste se našli je bez ikakvih garancija za uspeh, pa je defanziva idealno rešenje. U samoći pokušavate da složite kockice, povratite poverenje u sopstvene mogućnosti i odmorite se. Ovo poslednje je najbitnije u celoj priči, jer ste se preforsirali zbog drugih. Sada morate sami sebi da pomažete. Potreba da iskažete sopstvenu važnost trenutno je evidentna. Tako treba tumačiti postupke koji drugima izgledaju sumanuto.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Težite da u oblastima kojima se bavite i sopstvenom okruženju ostvarite zasluženo priznanje, makar ono bilo samo na rečima. Savet je da kontrolišete arogantno ponašanje. Biće vam teško ako ne dobijete podršku drugih i ne nađete "sponzora". Saznanje da ste uvek svakome pri ruci, a da vama nije niko, čisto je subjektivne prirode. Ne dozvolite da budete zaludni, jer ćete se samo nervirati. Bavljenje hobijem i druženje sa srodnim dušama predstavlja idealno rešenje. Pokušajte da sa nekim sa kim ste u sukobu narednih par dana pronađete najbolje rešenje. Ukoliko se radi o kakvoj parnici, bolji je mršav mir nego debela parnica. Umete kad hoćete da izgladite odnose. Okupirani ste finansijskim problemima, jer trošite više nego što zarađujete. Iako na prvi pogled odajete utisak da je novac nešto bez čega možete, to je čista gluma. Novac je i te kako važna stavka za vas. Problemi na sve strane. Oni koji danas kulminiraju su zdravstvene prirode. Kosti ili zubi vam zadaju muke.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za Petak
Mangupi iz kraja
Pubertet kućnih ljubimaca
I životinje se smeju
 


     


FastCounter by LinkExchange