GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 15. 6. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Dinkićevo nasilje pretvoreno u harangu

Utorak, 14. jun 2005. godine, 127. je dan Dinkićeve zloupotrebe državne funkcije radi privatnog rata da zataška svoja dela koja razaraju srpsku privredu.
Juče nas je posetilo 19 radnika Poreske uprave Srbije, a dobili smo i još deset novih zahteva i rešenja Poreske uprave Srbije za dostavljanje dodatnih podataka.

Više sati u Upravnoj zgradi u Beogradu bilo je 6 ekipa sa 12 članova a istovremeno su radile i ekipe u restoranu "Svrati bato", fabrici "Stragarit" u Kragujevcu, Pančevu i Opovu, tako da se broj angažovanih ne može utvrditi. Svi su dobili nalog da rade prekovremeno i svima se iz državnog budžeta plaća prekovremeni rad, samo da unište Radisava Rodića, Glas javnosti i Kurir.

Za sada je nađen Dinkićev poslušnik bez duše-inspektor Poreske uprave u Pančevu Branko Obradović, inače izbeglica sa Kosova i čovek koji je u strahu da ne ostane bez posla, u nedostatku dokaza, iskonstruisao problem kako bi nam oteo oko šest miliona dinara.

Koliko će se još naći Dinkićević slepih izvršilaca kao ljudi bez duše da bi Rodićevu glavu doneli na skute Dinkiću, a zarad sitnošićardžijskih sopstvenih interesa, koje obilato o državnom trošku nudi ministar Mlađan Dinkić.
Apelujemo na premijera Koštunicu da na delu pokaže svoju borbu za vladavinu prava i da spreči nasilje i privatni rat svog štićenika ministra finansija Mlađana Dinkića.


vesti po rubrikama

^politika

Administracija Evropske unije priprema se da zameni Unmik
Propao pokušaj da Skupština donese deklaraciju o osudi zločina
Samit u Briselu neće nas odmaći od EU
Dinkićevo nasilje pretvoreno u harangu
Ne postoji nijedna ispravna strana
U žiži: Srpske žrtve
 


     


FastCounter by LinkExchange