GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 13. 6. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Generalni sekretar Crvene zvezde "spušta loptu na zemlju"

MarinkoviĆ: Čekamo Piksija da se javi!

Pored angažovanja novih sponzora Tojote i Delte, očekuje se da će se u Zvezdu vratiti i junaci iz Barija Dejan Savićević, Stevan
Stojanović, Vladimir Jugović,a moguće i Dragiša Binić

Piksi u Zvezdi! Dragan Stojković, kome mandat na funkciji predsednika FS Srbije i Crne Gore ističe u septembru, spreman je da nasledi Dragana Džajića na mestu prvog čoveka crveno-belih, ali tek kada se detaljno upozna sa trenutnim stanjem u klubu. Peta Zvezdina "zvezda", po svemu sudeći, posle 15 dugih godina, vraća se na "Marakanu" s jasnom namerom - da povrati stari sjaj nekadašnjem svetskom i evropskom šampionu.

Džajić na čelu Skupštine

Iako je Dragan Džajić podneo ostavku na mesto prvog čoveka Crvene zvezde, na "Marakani" ipak ne žele da se tako lako odreknu legende crveno-belih. Naime, u planu je da treća Zvezdina "zvezda" i dalje bude uključena u dešavanja u klubu i to kao predsednik Skupštine.

U narednim danima Piksi će se sastati sa Nadzornim odborom, posle čega će situacija biti mnogo jasnija.
- Nisam se još čuo sa Piksijem. Dakle, čekamo da se javi. Otprilike danas bi trebalo da obavimo prvu rundu razgovora sa njim, tako da ćemo tek posle toga imati više informacija. Zato bi bilo dobro da sačekamo malo, jer u ovom trenutku stvarno nije korektno davati bilo kakve izjave - kratko je izustio generalni sekretar Crvene zvezde Miloš Marinković, kome se mobilni telefon usijao od poziva.

Stojković je posle razgovora sa porodicom konačno prelomio, tako da uskoro sledi selidba iz Pariza u Beograd. Do tada, Piksi će se detaljno upoznati sa svim strukturama u klubu, pročešljati finansijske izveštaje, ugovor igrača, pa tek onda krenuti u realizaciju planova. Pored raznih sponzora (Tojota, Delta...) na "Marakanu" stižu i junaci iz Barija Dejan Savićević, Stevan Stojanović, Vladimir Jugović, možda i Dragiša Binić. Ostaje samo da se vidi ko će biti na kojoj funkciji. Sada je na potezu i Radna grupa, koja ima za zadatak da pripremi izbornu skupštinu. S obzirom na razvoj događaja, očekuje se da priprema bude ubrzana.

G. Božanović


vesti po rubrikama

^sport

Generalni sekretar Crvene zvezde "spušta loptu na zemlju"
Tajson predao meč i napustio boks
Bosanci (i plavi) "izvisili", iako Albelda nije imao pravo da igra
Muta okončao agoniju
Kapisoda, Toskić i Đukanović, dobijaju hrvatske pasoše
Roma i Inter spasavaju sezonu
Odbojkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedila Poljsku 3:2 u Novom Sadu
Vlade Divac, još veći izvan parketa
Šarapova savladala Jelenu Janković
 


     


FastCounter by LinkExchange