GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 3. 6. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Obuzeli su vas planovi da promenite život, ali morate imati jasan cilj i raditi ambicioznije na njegovom ostvarenju. Budite otvoreni prema partneru, pomozite mu, jer i on ima svoje intimne zahteve. Nezadovoljni ste bez razloga, sve ide kako biste vi želeli. A što su vam ideje luckaste, ko vam je kriv. Možete računati na veliku pomoć ljudi koji inspirišu vašu ogromnu vitalnost, tako da ćete uraditi i više nego što ste planirali. Jedino morate da izbegavate polemike s partnerom i kolegama. Razmislite da niste previše zahtevni. I zašto želite ono što nema baš smisla? Stiže novac. Što pre završite zaostale poslove, a trebalo bi da rešite i lične i porodične probleme. LJubav vas ne zadovoljava u potpunosti. U stvari, vi nikako da spoznate šta zapravo želite. Spremate se na put, a razmišljate da li ćete krenuti sami ili u društvu. Savet: bolje idite sami, jer svoje unutrašnje probleme niste razrešili, pa bi druga strana samo patila pored vas.

 

RAK LAV DEVICA
Veoma zanimljiv dan za većinu Rakova, naročito ako imate ambiciozne planove, baš kao i uvek. Prihvatite podršku, biće lakše i lepše u društvu. Uspeh će vam povratiti sigurnost i samouverenost. Stalno planirate, ali nemate hrabrosti da to i sprovedete. Jedan ljubavni plan mogao bi danas da se ostvari, pa radite na tome. Dan je veoma složen, zbog neslaganja sa bližnjima. Iako se ne osećate dobro, ići ćete na posao jer radite na zanimljivom projektu. Nećete imati vremena za odmor. I u ljubavi mala neslaganja, popustite vi. Nemojte se opterećivati kućnim poslovima, već prihvatite poziv rođaka ili prijatelja za ručak. Planete vam ulivaju više snage nego inače, pa ćete raditi sve poslove koje ste zapostavljali. Čak ćete se i družiti, ići napolje na ručak. U ljubavi dobijate važnu potvrdu: voljeni ste. Avanture za usamljene. Ali ste preopterećeni poslom, a nadoknade nema. Opustite se i mislite više na sebe i poslove rasporedite i na druge. Više hodajte.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Danas nećete nikome dozvoliti da ulazi u vaš privatan život, znaćete dobro da izbegnete odgovore na sva pitanja. Sudbina vam je naklonjena, imate sreće na svim poljima, pa i u ljubavi. Iskoristite to. Briljiraćete i svojom pojavom i svojim biranim rečima. Čuvajte se prehlade. Izloženi ste zlim jezicima, a jedna vama bliska osoba nije objektivna prema vama. Izbegnite prepirke, jer nećete uspeti da je ubedite. Ovi događaji vas usporavaju, ali zato ljubav i seks cvetaju. Previše ste se opustili i dopustili da se stvari događaju rutinski. Obratite pažnju na posao i porodične probleme. Dan će biti veoma produktivan i imaćete priliku da se pokažete u najboljem svetlu. Izbegnite velike kućne poslove, posvetite se prijateljima i porodici. S partnerom ste opušteni. Uživate. Prihvatite savet prijatelja i započnite novi posao. Po podne izađite u šetnju, sedite u baštici…

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Imaćete sjajnih poslovnih prilika danas na pretek. Ali, ako poslušate zvezde i izađete iz kuće na poziv društva, srešćete osobe koje će razumeti vaše potrebe. Čak i one ljubavne. Od ponedeljka tek valja počinjati poslove mnogo upornije pa će rezultata biti, ali sada... Opušteno. Iako je to nesvesno, neko vam se udvara. Dobri odnosi sa porodicom i partnerom mogu biti dovedeni u pitanje, najviše zato što mislite samo na sebe. Budite diplomata. Čitav dan provodite uz muziku i to će vam prijati, jer vam daje inspiraciju za umetnički rad. Ako izlazite, dobro se obucite, jer ste osetljivi i mogli biste da se prehladite. Bez ikakvih strahova i predrasuda, koje vas obično muče, prelazite s reči na dela. To će iznenaditi vaše protivnike, pa ćete cilj postići lakše nego obično. Zabavljaćete se. Moguć nov, zanimiv susret. Odmorni ste, čili, puni entuzijazma, pa pokušajte da održite ovo raspoloženje, jer će vam pomoći ne samo u ljubavi već i rešavanju egzistencijalnih problema.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Alergije kod kućnih ljubimaca
Zlatni retriver dobar za decu
Česta vakcinacija škodi ljubimcima
Petoven, muzika za životinje
 


     


FastCounter by LinkExchange