GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 3. 6. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Muzički festival "Budva 2005"

Keba peva kako Dinkić piše

Ovogodišnji 12. muzički festival "Budva 2005" biće održan od 23 - 26. juna u organizaciji "Mjuzik star prodakšn" i uz tehničku podršku "Megatona". Pored dve polufinalne i finalne večeri, organizatori su najavili i najveću tehno-rejv žurku na domaćoj obali, gde će nastupiti četiri strana i šest domaćih di-džejeva.

Muzički producent festivala Zoran Radetić sa saradnicima odabrao je 44 pesme, koje će između ostalih izvesti "Amadeus bend", "Makadam" i Vajta, Tijana Dapčević, Saša Vasić, Madam Pijano, Goca Tržan, Aleksandra Radović, Sandi Cenov, "Regina", Jelena Jevremović, "Akustična soba", "Spikersi"... Međunarodni karakter festivalu dali su gosti iz Makedonije Lambe Alabakovski i Tanja iz Slovenije. Tu su i Maja Mitrović sa pesmom Radeta Radivojevića, kao i Dragan Kojić sa pesmom koju je napisao ministar finansija Mlađan Dinkić, za koju stručni štab festivala kaže da je u polufinale ušla zahvaljujući kvalitetu.

- Pokušaćemo da u Budvu dovedemo evrovizijskog pobednika, ali pregovori sa menadžerima Elene Paparicu još traju - objasnio je Raka Marić, prvi čovek "Mjuzik star produkcije".

O. S.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

Školski drugovi javnih liČnosti govore o njihovim ĐaČkim danima u AranĐelovcu i ParaĆinu
Muzički festival "Budva 2005"
 
 


     


FastCounter by LinkExchange