GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 30. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ovih dana u vašem životu na redu je period značajnih promena. Sve što vam se događa je nepredvidivo, bilo da benigne situacije prouzrokuju burne događaje, bilo da uragani prolaze bez odjeka. U svakom slučaju nije vam dosadno, a i vaša okolina se dobro zabavlja pored vas. Nepažljivi ste i mogu se dogoditi i greške na najneverovatnijim mestima. Posledice mogu biti nepopravljive, bilo da su materijalne ili zdravstvene. U svakom slučaju, ako budete oprezni, možda ćete izbeći sukobe sa šefovima, ali i sa saradnicima. Ne iskaljujte se na partneru. Promena na poslu može biti u vezi sa vestima koje stižu iz inostranstva. Zabrinuti ste zbog kašnjenja nekakvog paketa ili novca na koji čekate. Zato ste nezadovoljni, jer niste u prilici da reagujete onako kako biste želeli, bez očekivanih "rekvizita".

 

RAK LAV DEVICA
Iscrpljeni ste, neoprezni, nezadovoljni, a još ste i žrtva tračeva i kleveta, za koje, međutim, niste potpuno nedužni. To potencira bolesno stanje. Pod hitno promenite način razmišljanja. Ukoliko vam se dogodi materijalni gubitak, znajte da je to najmanje što ste u datoj situaciji mogli da izgubite. Za vas bi dobro bilo da nastupe bolji dani. Neslaganje sa partnerom preti da preraste u ozbiljan sukob, a može da eskalira i u fizički obračun. Još ako se radi o osobi rođenoj u znaku Škorpije ili Jarca, ne zna se ko je tvrdoglaviji i sujetniji. Najbolje bi bilo da spustite loptu i sačekate da adrenalin prestane "da radi". Životarite u uslovima najteđeg materijalnog stanja, što će reći da se bavite samo onim poslovima od kojih imate korist. Ne opterećujete se sitnicama. Nov posao koji je na pomolu obećava i daleko bolju zaradu, ali i višestruko veći napor. Novac vam odgovara, ali da li ste spremni na to da ćete morati dosta vremena da provodite - radeći?

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zdravlje vam je ovih dana promenljivo, ali je uzrok vaše takođe nestabilno raspoloženje. Kod muških predstavnika znaka u pitanju su organi za varenje, a kod žena od migrene do ginekoloških smetnji. Mlađe očekuju izuzetno prijatni trenuci sa partnerom, ili novo poznanstvo. Prija vam druženje sa praktičnim osobama, koje vas ne gnjave preteranim pominjanjima besmislenih društvenih konvencija. A kada je o ličnim vezam reč, naglasak stavljate na seks. Vidi se da se ponašate u skladu sa okolnostima, rukovođeni ranijim iskustvom. Zvezde su vam naklonjene. Iskoristite ih maksimalno. Situacija u kojoj ste se našli nova je za vas i zahteva maksimalno prilagođavanje, pa ukoliko u tome uspete, neće biti ama baš nikakvih problema. Ako u sve uključite i svoju sposobnost da osetite odakle vetar duva, za vas nema zime. Ali, ako tvrdoglavo pokušate da nastavite po starom, svašta će se dogoditi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Period pred vama je naročito povoljan za učenje i usavršavanje u svakom pogledu. Trebalo bi da se potrudite da budete temeljni, jer vam se može desiti da na ispitu dobijete baš ono pitanje koje ste preskočili prilikom utvrđivanja gradiva. Oni manje ambiciozni uživaju u nečijem toplom zagrljaju. Iako ste u proteklom periodu vodili računa o zdravlju, moguće su tegobe sa bubrezima ili sa endokrinim sistemom. Nekim Vodolijama i laringitis može da pričinjava teškoće. Sa Vagom, trudili se ili ne, provodite lepe trenutke. Ne pokušavajte da pričate, pokažite svoje emocije na delu. Obradujte prvenstveno one bližnje - roditelje, partnera - nekim poklonom, izvedite ih negde. Biće to za njih prijatno i neočekivano iznenađenje, a vama će trebati pozitivna energija. Narednih dana očekuje vas mnogo žrtvovanja i nerviranja, pa se naoružajte strpljenjem i psihički se pripremite za to.

 

     

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za ponedeljak
ZDRAVO-ZDRAVO
Opasnost preti i od sladoleda
Zašto su jutarnji obroci presudni za dobro zdravlje i fit izgled
Nekoliko korisnih saveta za zdravu ishranu
Strana tela u rektumu
Prva pomoć protiv mamurluka
Bodibilding: Četiri kilograma mišića za 30 dana
Žalfija snaži memoriju
Pitamo lekara: Šta je Daunov sindrom
Medicinske zanimljivosti: Da li grožđe može da leči?
 


     


FastCounter by LinkExchange