GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 30. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Posle ostavke Dragana Džajića, za predsednika Crvene zvezde trenutno figurira samo jedno ime

Piksi kandidat broj 1

Ko umesto Dragana Džajića? Dragan Stojković Piksi je, svakako, kandidat broj 1. Već izvesno vreme spekuliše se da bi peta Zvezdina zvezda, s obzirom na to da mu u septembru ističe mandat na funkciji predsednika FS SCG, mogao da postane prvi čovek Crvene zvezde. Veruje se da bi Piksi, dolaskom na "Marakanu", privukao veliki broj sponzora, pre svih "Tojotu", a prema određenim saznanjima u celokupnu priču ulazi i moćna kompanija "Delta", na čelu sa Miloradom Miškovićem, kao i prebogati biznismen Zoran Drakulić.

Naime, kompanija "Delta" je u decembru prošle godine upravi Zvezde predlagala osnivanje konzorcijuma uspešnih firmi (Telekom Srbija, Apatinska pivara, Frikom...), koji bi preuzeo upravljanje klubom, s tim da Džajić ostane predsednik. Konzorcijum bi obezbedio onoliko para koliko je potrebno da se formira tim za ulazak u Ligu evropskih šampiona, ali su čelni ljudi crveno-belih taj predlog odbili.

Bilo kako bilo, sada već bivši predsednik Zvezde odredio je radnu grupu u sastavu Aleksandar Boričić, Božidar Cerović, Vladan Pirivatrić i Milan Vujin (članovi UO kluba koji su, takođe, podneli ostavke) sa zadatkom da pripreme izbornu skupštinu, na kojoj bi trebalo da se dobije novi prvi čovek kluba, koji će ujedno i sastaviti novi upravni odbor. Po svemu sudeći, očekuje se buran period na našem najvećem stadionu...

G. Božanović


vesti po rubrikama

^sport

Piksi kandidat broj 1
Vladimir Jugović, jedan od junaka iz Barija 1991. godine
Navijači crveno-belih neutralni
Pantelić: Novi predsednik mora da bude zvezdaš do koske
Radna grupa mimo statuta
Pripreme počinju 21. juna
Posle incidenta na fudbalskom derbiju i košarkaši izazvali tužioca
I pored dva poraza protiv Grčke, odbojkaši SCG najavljuju bolju igru
UEFA uz Liverpul
Maler Raikonena
Sansi na izdisaju
Majstorica za Parmu i Bolonju
 


     


FastCounter by LinkExchange