GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 29. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Posle kolektivne ostavke UO oglasio se i predsednik Zvezde

Džajić: Zbogom!

Obaveštavam organe i članove kluba da se uprkos poštovanju odluke Skupštine, zbog zdravstvenih problema i moguće operacije koja mi predstoji, povlačim sa dužnosti predsednika kluba

Dragan Džajić je izdao juče saopštenje u kome objašnjava da je odlučio da se povuče sa funkcije predsednika Crvene zvezde:
"Zahvaljujući se na poverenju i podršci koje su mi nakon moje ponuđene ostavke ukazali članovi Skupštine kluba, na ovaj način obaveštavam organe i članove kluba da se uprkos poštovanju odluke Skupštine, zbog zdravstvenih problema i moguće operacije koja mi predstoji, povlačim sa dužnosti predsednika Kluba.

Istovremeno, s obzirom na ponuđene ostavke članova Upravnog odbora, kao predsednik Kluba određujem radnu grupu u sastavu Aleksandar Boričić, Božidar Cerović, Vladan Pirivatrić i Milan Vujin, da sazove i pripremi izbornu Skupštinu kluba.

Sećaš li se Barija...

Na današnji dan, pre 14 godina, Crvena zvezda se popela na krov Evrope. Stadion "Sveti Nikola" u Bariju, posle 120 minuta rovovske bitke i dramatičnih penala, promovisao je te večeri novog prvaka Kupa evropskih šampiona. Za crveno-bele tada su igrali Stojanović, Jugović, Marović, Šabanadžović, Belodedić, Najdoski, Prosinečki, Mihajlović, Pančev, Savićević, (od 84. Stošić) i Binić.

Najiskrenije želim i verujem da će ove moje odluke doprineti novom usponu Crvene zvezde i novim trofejima i uspesima na zadovoljstvo milionske porodice navijača Crvene zvezde", stoji u saopštenju koje je potpisao Dragan Džajić.

Istog dana saopštenje je izdao i Upravni odbor Crvene zvezde:
"Na kraju sezone u kojoj nije osvojen nijedan trofej i posle neuspeha na međunarodnoj sceni, članovi Upravnog odbora kluba su na sastanku sa navijačima, kao najvećim delom porodice FK Crvena zvezda i važnim segmentom kluba, odlučili da predsedniku kluba kao mandataru ponude svoje ostavke.

Članovi Upravnog odbora ovo čine kao moralni čin i kao podsticaj za bolji i odgovorniji rad u svim delovima kluba", u potpisu - potpredsednik Milan Vujin.

"Vlada u ostavci" crveno-belih do sada je funkcionisala u sastavu: Oliver Bogavac (ekonomista), Milan Vujin (advokat), Đorđe Kolašinac (direktor "Velauta"), Siniša Mihajlović (ekonomista), Bogdan Pirivatrić (generalni direktor "Energoprojekta"), Milan Savić (generalni direktor "Beograd puta"), Stevan Stevanović (direktor "Gradinga"), Bogdan Tirnanić (novinar), Božidar Cerović (dekan Ekonomskog fakulteta), Blažo Čabarkapa (direktor "Reksa"), predsednik Dragan Džajić, Đorđo Antelj (direktor "Gemaksa"), Vojin Đorđević (direktor Si&Si kompanije), Zoran Avramović (izvršni direktor Zvezde).

G. Božanović


vesti po rubrikama

^sport

Posle kolektivne ostavke UO oglasio se i predsednik Zvezde
Južnokorejski klub Seongam Ilva spreman da kupi kapitena Partizana
Bodiroga od Rađe kupio jahtu za 1,2 miliona €
Del Pjero poslao ultimatum Juveu
Baroš razmišlja o odlasku iz Liverpula
Glas došao u posed dokumenata sa sednice Organizacionog odbora "EP 2005."
Hajdfild osvojio pol-poziciju na današnjoj (14) trci za VN Evrope na stazi Nirburgring
Crvena zvezda završila sezonu uz mnogobrojne poruke sa tribina
Remijem na Banovom brdu fudbaleri Partizana ostvarili novi uspeh
Finale SCG u malom fudbalu (20.30)
 


     


FastCounter by LinkExchange