GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 29. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


GDE SU ŠTA RADE

Džo bagerista: Ponovo bih rušio vlast

BEOGRAD - Nikako ne živim! Evo, pokušavam nešto da radim od pre deset dana, kada sam osnovao udruženje građana "Peti oktobar", kaže za Glas Ljubisav Đokić, poznatiji kao Džo bagerista i jedan od simbola prevrata koji se dogodio petog oktobra.

On pojašnjava da želi da preko udruženja kritikuje nesposobne političare, zbog izuzetno teške situacije u koju je doveden narod, ali i da mu je najveći problem što nema novca da organizaciju bolje promoviše.

- Ovo je strašno šta su uradili, pa da su Šećeropskog doveli, bilo bi nam bolje. Pokušavam da dobijem donacije za udruženje, pisao sam i Kostiću, i Miškoviću, i Drakuliću, ali i ambasadama. Pa valjda će nam neko dati pare da možemo ozbiljnije da radimo - navodi Đokić.

Kaže i da trenutno ne radi ništa, je mu "nisu vratili šljunkaru koju mu je oduzeo DOS i Čović, a i bager je u kvaru".
- Imam problema i sa sudom, jer je čovek koga su gurnuli pod moj bager 5. oktobra, i koji je tada povređen, tražio odštetu od države, pa su mene prvo zvali kao svedoka, da bi sada javni pravobranilac našao da sam najveći krivac za tu nezgodu. Ne znam, videćemo šta će biti - kaže on.

Đokić je razveden, ima kćerku iz prvog braka, a živi sa dvoje usvojene dece i navodi da ih veoma teško izdržava, jer ima samo prihode od izdavanja stana.

- Da li sam razočaran posle svega? Pa naravno, jel' vidite šta mi se sve izdogađalo u poslednjih pet godina? Da sam video da je narodu bolje, ne bi mi bilo žao, a sad našim ljudima najviše zameram što ne ruše ovu vlast. Kad se reše i ako me pozovu eto Džoa opet sa njegovim bagerom da rušimo i ove - zaključio je Đokić.

M. M.


vesti po rubrikama

^politika

Ambasadori u Savetu bezbednosti podržali Ananove stavove o Kosmetu
Diplomatski rat za posrednika
Kojadinović izmirio šefa diplomatije SCG i hrvatskog predsednika
Priključenje EU je posao celog društva
DA SE NE ZABORAVI : Ivica Dačić: Samo najveća autonomija
GDE SU ŠTA RADE : Džo bagerista: Ponovo bih rušio vlast
ODOZGO GLEDANO : Odrastao, a beba
 


     


FastCounter by LinkExchange