GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 25. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Danas, kao i ovih dana, oslanjate se na intuiciju, ali ste zato nervozni što gotovo uvek sve ide u paketu. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost, a što se tiče nerava pokušajte da problem ublažite. Ako ste čuli za prozak ili bensendin, to vam neće biti teško. Neko čekanje se isplatilo. Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju, a i vi volite da ste "nadležni". Okolina se najzad uverila da se na vas uvek može osloniti, iako delujete pomalo neozbiljno u svojoj nadmenosti i nadobudnosti. Prvi utisak može da prevari, a vi umete da se popravite. Stiže obećani dobitak. Izuzetno uspešan i kreativan dan za sve više tipove ovog znaka. Šta god radili, radićete s voljom i lakoćom. Vodite računa da ne preterate s maštom, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Problemi sa kožom u vidu alergije ili nekakve reakcije su na nervnoj bazi.

 

RAK LAV DEVICA
Ukoliko ste u vezi ili u braku, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom, za koje ste već zaboravili kako izgledaju. Oni koji su bili sami, upustiće se u novu vezu. Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba staviti na ljubav i svu svoju energiju usmeriti ka harmoniji na tom planu. Umor, loše raspoloženje i loše zdravlje tiču se hroničnih problema koje niste na vreme registrovali. Ne forsirajte se, već činite isključivo ono što vas ne opterećuje i ne zamara. Shvatite da smo ograničeni. Ne rasipajte novac. Pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega. Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život i smanjite sitne poroke (hranu i cigarete, na primer). Da li ste razmišljali o tome da se vratite sportu?

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uspešni ste u svemu čega se latite, možda i više nego što ste zaslužili, s obzirom na to da ste bili zlobni. Iskoristite to konstruktivno. Najzad možete da predahnete. Aktivnosti u vezi za putovanjem i odmorom su tek pred vama. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, obuzdajte se, jer ni vaš život nije baš tip-top. Ovih dana do izražaja dolazi vaša ambicija, pa ne bi trebalo da vas čudi ako vam neko ponudi rukovodeći položaj ili unapređenje. Sve to će pojačati potrebu da dokažete sopstvenu vrednost. Nadajte se uspehu i neopravdano. A ljubav? Mlađi konačno rešavaju emotivnu zbrku, status nepromenjen. Skloni ste ozbiljnijem pristupu svim oblastima i učenju, proširivanju saznanja. Odličan period za uspeh u sferi filozofije, religije, prava i za putovanja. Iako vam to nije svojstveno, imate želju da se do kraja udubite u problematiku. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Samoća vam prija tako da ćete, ukoliko budete u prilici da je ostvarite budući da svi ovih dana žele da se druže sa vama, napuniti baterije i bićete kao preporođeni. Ispoštujte zahtev organizma. On vam poručuje da ste se umorili, kako fizički, tako i mentalno. Šetnja u prirodi prija. Na okolinu delujete magnetično, što ne znači da treba da preterujete sa željom za dominacijom i mudrovanjem, jer to niko ne voli, a ni vama "ne liči". Pred vama je puno prijatnih zbivanja, koja na prvi pogled ne obavezuju. Ako napravite pravi izbor, očekuju vas prijatni trenuci. Sve to što danas preživljavate jeste bolno, ali i korisno. Lekcija koju ste propustili ili vešto izbegavali mora se naučiti. Pokušajte da iz događaja izvučete pouku za budućnost. Nešto je kristalno jasno, samo vi ne želite to da vidite. Možda zašto što biste se bolje osećali da niste znali na čemu ste.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
Efikasni saveti za ravan i zategnut abdomen
Šminku držite što kraće na licu
Novi Fereovi parfemi
Lek za suvu kožu
Moderan je retro izgled od dvadesetih do osamdesetih
 


     


FastCounter by LinkExchange