GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 23. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Bombom ubio majku, ćerke ranio

BEOGRAD - Stojan Marčić (56) juče oko 19 sati aktivirao je bombu "kašikaru" u domu porodice Milutinović u Sremčici, od koje je poginula majka Danijela (29), dok su osmogodišnja ćerka Andrijana teže, i petogodišnja Bojana lakše povređene.

Prema nezvaničnim saznanjima Glasa, u kuću u Petom delu Beogradske ulice na broju 37, oko 19 sati nenajavljeno je stigao Marčić, vlasnik kuće, i u potpuno rastrojenom stanju, posle kraćeg vremena aktivirao bombu. Danijela Milutinović je od zadobijenih povreda ubrzo preminula, petogodišnja Bojana je sa lakšim povredama zbrinuta u Dečijoj klinici u Tiršovoj, dok je Adrijana primljena u Urgentni centar u kritičnom stanju, i do zaključenja ovog broja lekari su se borili za njen život.

Stojan Marčić, koji je iznajmio kuću Milutinovićima, kako Glas nezvanično saznaje, je lečeni psihopata. Prilikom eksplozije bombe razneo je sebi ruku i sa teškim povredama primljen je u Urgentni centar. Vladimir Milutinović, glava porodice, se u vreme porodične tragedije nalazio na poslu u GSP-u.

M. R.


vesti po rubrikama

^hronika

Nesvakidašnji horor u pomoravskom selu Glogovac kod Jagodine
Bor: Rudar tri puta pokušao samoubistvo
Danas suđenje Mariji Milošević
Bombom ubio majku, ćerke ranio
 


     


FastCounter by LinkExchange