GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 21. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Lepo se osećate, sjajno funkcionišete. Nude vam se šanse za poslovni napredak, koji nikako ne smete propustiti. Posle dužeg zastoja, počelo je nešto da se dešava i u ljubavi. Podrška iz inostranstva. Doživljavate stresove kada je reč o porodici i deci. Javlja se želja da odete negde na usamljeno ostrvo ili da napravite "mali izlet", što vam neće teško pasti. Niste smeli da dođete u situaciju da se nervirate zbog drugih. Morate shvatiti da krivica leži samo i isključivo u vama i vašim pogrešnim procenama. Strpljivo radite na ostvarenju važnog projekta. Pošto ste pogrešno procenili situaciju, mogući su kiksevi. Čim stvari krenu nizbrdo, nervirate se. Blagu nervozu i nesigurnost možete ublažiti samo u društvu dragih osoba. Stoga je poželjno druženje jer je danas samoća kontraproduktivna. Vage traže savet od vas, a ni ne sanjaju da ste ranjivi. Trenutno vas jedino neprijatno može iznenaditi totalna besparica, jer vam baš sada pare trebaju.

 

RAK LAV DEVICA
Ako očekujete priznanje, budite strpljivi, pošto kasni. Na poslu izbegavajte sukobe sa Škorpijama, jer ipak niste najpametniji. Da jeste, imali biste harmonično okruženje. Samo dobronamerni ga imaju. Nailazite na uobičajenu prepreku kad je o poslu reč. Zbog toga ste nervozni i razdražljivi. Ko vas nervira? Teško njemu! Ali da je samo reč o pojedinačnim slučajevima bilo bi dobro. Sve vas iritira. Ukoliko želite da dođete do unutrašnjeg mira, nađite spas u radu. Nude vam se mnoge mogućnosti, neke su vezane i za inostranstvo. Razlog za totalno konfuzno stanje leži u nedostatku vitalnosti. Ipak, potrudite se. Javlja se želja za dominacijom i to na onim poljima gde ste jaki. Nećete dozvoliti da vam drugi drže lekciju i to oni koji se nisu dokazali. Moguća razočarenja u Škorpiju saradnika, ali joj oprostite. Razlog za loše raspoloženje i nervnu razdražljivost leži u narušenom zdravlju. Možda je ovaj problem razlog za odsustvo energije i jasnih ciljeva.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
U duelu s Blizancem ste pobednik samo zato to on reaguje na prvu loptu, a vi dobro razmislite pre nego što odlučite šta ćete. Umete da budete veliki prijatelj, ali teško onom ko to na bilo koji način zloupotrebi. Ponovo je na tapetu ljubavni problem. Mislili ste da ste ga prevazišli? Ne! Partner stupa na scenu. Vodite računa u saobraćaju i drugim vidovima komunikacije, jer na sebe možete natovariti probleme. Izložite partneru svoje planove, pomoći će vam. Košmar u kome se nalazite već duže vreme se nastavlja. Nedostaje vam objektivnosti kako biste uvideli sopstveni doprinos ovome stanju. Možda ste neke svoje osobine precenili ili potcenili. Izvesnu situaciju doživljavate manje dramatično nego što jeste. Idealizujete sve, idete linijom manjeg otpora. Zdravstvena situacija nije bajna. Posetu lekaru najbolje odložite za nekoliko dana. Problem dana traje već duže vreme. Tiče se vaše neprilagodljivosti. Kolegijalni odnosi su na udaru, što nije tako zabrinjavajuće. Vi najbolje znate kako da poboljšate stanje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Dešavaju vam se neprijatnosti koje ste zaslužili. Ukoliko dobro funkcionišete, znači da ste ispravno postupali, pa su događaji normalan sled okolnosti. U protivnom, pokušajte da sagledate svoje greške. Lako se nervirate. Evidentno je depresivno stanje, koje traje danima. Kako prevazići nezadovoljstvo? Pa vi ste bar okrenuti sebi i zadovoljenju svojih potreba. Niste u stanju da se suočite sa emotivnim stresovima. Nikako da realno prihvatite okruženje prema kome se ne ponašate iskreno. Njima pripisujete slabosti koje dolaze s vaše strane. Smetaju vam šefovi. Nije vam lako. Imate osećaj da neko stalno rovari kada je o poslu reč. Nikako da vas ostave na miru. Izbegavajte žustre rasprave jer iz njih izlazite poraženi. To se odnosi na krvne srodnike, koji vam zadaju muke i zbog kojih se nervirate. Ni zdravlje nije sjajno. Jarac sprema prijatno iznenađenje. Međuljudski odnosi, koji već duže vreme nisu idealni, danas su dovedeni do usijanja.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Iz ženskog ugla: Mrzimo se, prirodno ili civilizacijski
Iz muškog ugla: Mrzimo se, prirodno ili civilizacijski
10 saveta za sastanke na neviđeno
Posle svađe najbolje se vidi ko nosi "pantalone" u vezi
Provedite romantičan vikend udvoje
Muškarci od vas prave bombu ili krš
 


     


FastCounter by LinkExchange