GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 20. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ako imate velike ambicije na poslu, prvo razmislite da li su to ciljevi koje zaista želite. Zvezde vam ne garantuju veliku objektivnost i mogli biste da imate konfuzne ideje. Družite se sa starijim, iskusnijim ljudima. Potrebna vam je njihova pomoć, tako da ste manji od makovog zrna. U sebi osećate tenziju koje želite da se oslobodite. Zbog nekoga patite. Rasprave s Jarcem. Razmišljate kako da poboljšate finansijsku situaciju. Novca nikad dosta! Da li ste razmišljali o racionalnijem trošenju? Možda bi to bilo bolje, ovako ste rastrzani. Potražite savet Blizanca. Biće progresa na vašem poslu, ali i više odgovornosti: možete da ostvarite važan projekat, a ostvariće se želje koje su dosad izgledale neostvarive. Iznenada vam se otvaraju sva vrata i imaćete sjajne šanse na svim poljima života. Očekujte pozitivne vesti vezane za posao. Ovih dana ste veoma društveni, tako da ćete danas sklopiti nova, lepa poznanstva. U fazi ste kad više pričate nego što radite. Osećate kao da se sve okomilo protiv vas. Razmišljate u pogrešnom smeru.

 

RAK LAV DEVICA
Pošto ste ranjiviji nego inače, povlačite se. Slobodno vreme koristite za proširenje znanja. Odlično sarađujete sa Blizancima, od njih ćete nešto naučiti. Sebični ste kada je o druženju reč. Pre nego što se sa nekim posvađate, savetuje se da se osamite i malo opustite. U ljubavi imate i previše dilema. Sjajno radite u timu i već danas će biti pozitivnih rezultata, naročito, ako imate ambicioznije planove. Akcenat stavljate na posao i poboljšanje materijalnih prilika. Pošto ste u fazi ekspanzije, nastavite tim tempom. Budite manje zahtevni i tolerantniji prema osobi s kojom ste. Krajem dana stiže lepa vest iz daleka. Imate podršku Strelca. Ukoliko budete u prilici da nekoga ubeđujete, znajte da to neće teći glatko. Uspećete u verbalnim nastupima, ali rezultate očekujte tek sredinom meseca. Budite strpljivi. Škorpija vam pomaže u poslu. Puni ste inicijative i ideja i iskoristite ovaj trenutak da ih sprovedete. Moguće je neko lepo putovanje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Danas ste izuzetno komunikativni, što će vam mnogo pomoći u završetku mnogih poslova. Imaćete uspeha na svim planovima. Ako imate malo slobodnog vremena, slušajte muziku, probudiće vam emocije. Vesti iz inostranstva mogu vas opteretiti ako ih primite bez rezerve. Mnoga dešavanja u poslednje vreme doživljavate crno, pa su nerviranja česta. Zahvaljujući moći zapažanja ostvarićete nešto o čemu ste mogli samo da sanjate. Preterujete sa kritikovanjem drugih, a da li ste počeli da razmišljate o svojim greškama? Budite diplomata u razgovorima. Pojaviće se porodični problem koji izaziva u vama nervozu, pokušaćete da pobegnete od svega, ali neće vam uspeti. Vaša sposobnost za organizaciju danas izbija u prvi plan, tako da ćete znati kako da se izborite s malim problemima. Slučajan susret na ulici doneće vam ne samo obnovu veze već i nove poslovne šanse. Ako stupite u diskusiju sa osobama suprotnog mišljenja, ne samo da ništa nećete postići nego ćete se i nervirati.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nemate razloga da se žalite, ali se, i pored svega, osećate nelagodno. Malo pričate, društvo vam ne odgovara, a samoća izluđuje. Šta zapravo hoćete? Morate biti fleksibilniji. Lav vas usrećuje. Dobar dan za kupovinu, poslovne pregovore, za svođenje kućnih računa... Imaćete i sreće na lutriji. Sjajan dan, možete da se odmarate i zabavljate do mile volje. Očekuje vas večera s prijateljima ili neka druga vrsta zabave. Ako vam je stalo do ljubavne avanture, biće šansi, pokažite se u najboljem svetlu. Talasi nezadovoljstva i nervoze, a za njih nemate konkretno opravdanja. Društveni i porodični život danas se ne slažu: ili vas društveni problemi odvlače od porodice ili obrnuto. Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima, budite umereni u svemu. Poklon. Sa svih strana imate podršku. Sve je bolje nego što izgleda. Saznali ste da zdravstveni problem nije ozbiljan pa se radujete.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Pre nego što se odlučite koju životinju da nabavite, upoznajte se sa obavezama
Savet veterinara : Gljivice kod pasa i mačaka
Perite ljubimcu zube!
 


     


FastCounter by LinkExchange