GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 17. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Znatno će vam se popravljati novčana situacija, društveni ugled, a pomažu vam i mnogi uticajni prijatelji. Iako ste osetljivog zdravlja vrlo ste aktivni. Ipak, nađite dovoljno vremena i za svakodnevni odmor. A ne biste smeli da zaboravite na lekarske preglede koji su vam predstoje. Danas vam pomoć ne stiže niotkuda, ne možete se zaštititi od loših uticaja, ali je značajno to što uspevate da sačuvate živce i u najtežim okolnostima, ali i sposobnost realnog uvida u probleme i razloge. Nije naodmet da razmislite sa koje strane vetar duva, pa da se shodno tome i ponašate. Imate posla s ljudima koji ne ispunjavaju obećanja i ne govore istinu, a možda vas čak pokušaju i da vas prevare. Pazite i na izjave, izbegavajte komentarisanje tuđih postupaka. Ne samo zbog toga što sada niste objektivni, već i što ćete izbeći skandale i ogovaranja. Ne zaboravite da neko jedva čeka da "dolijate".

 

RAK LAV DEVICA
Za vas počinju značajne promene nabolje i to odlično deluje na vaše izmučene živce, a posebno na sujetu. Polako popravljate sve štete koje ste u poslednje vreme naneli odnosima s dragim osobama. Vraća vam se volja za rad - ponovno normalno ispunjavate svakodnevne obaveze. A susret sa nekim pokrenuće neke "točkiće" u vama. Pred vama je nešto lošiji dan. Sada su vam poslovni izgledi dobri, pa bi pre svega valjalo posvršavati one manje, a onda krenuti u realizaciju onih glavnih. Potrebno je dakle porazgovarati s okolinom i otkloniti nesporazume koje ste izazvali iskazujući nestrpljenje. Mnogo ste smireniji nego u poslednje vreme. Ne osećate potrebu za neprekidnim kretanjem i nemate osećaj da besmisleno gubite vreme. Prema bliskim osobama i saradnicima ste mnogo tolerantniji nego do sada, mada niste preterali u neugodnostima prema njima. Važno je da jasno postavite prioritete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Emocionalni problemi ne nestaju, ali barem sve počinje da se smiruje, a i to je nešto. Znači da dobijate odličnu priliku da popravite sve što se pokvarilo u odnosima s osobom koju volite. Imate priliku da uz pomoć nekih članova porodice završite veliki posao, a neočekivano ponudiće vam pomoć i neko od ugleda. Družite se što više s pouzdanim prijateljima i osobama koje vam prijaju. Ni u kojem slučaju nemojte dan da provedete sami, a neće vam dati mira ni članovi porodice koji imaju za nameru da se sa vama baš ispričaju. Bolje je da na vreme odustanete od većih troškova, jer vam stvari koje danas nameravate da kupite nisu neophodne. Osećate se dobro i snažno, jer vam se i zdravlje popravlja i pojačava se i mentalna i fizička izdržljivost. Danas ste nešto uporniji nego obično, pa i planirano završavate bez odlaganja. Ipak, vodite malo više računa o društvenim konvencijama i ponašanju. Neke vaše akcije biće potpuno pogrešno protumačene.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ste sredili poslove, zatim imali uspeha u emocionalnim odnosima, sada osećate potrebu za akcijom, a ne za mirovanjem. Postajete energični i ambiciozni, naprosto tragate za novim poslovima i načinima da potrošite energiju. Zdravlje je odlično i to je ono što vam je sada važno. Na poslu ćete biti manje aktivni, ali zato u narednom razdoblju možete očekivati pohvale i priznanja za rad koji ste već ostvarili. Ne baš značajno, ali će se ipak malo popraviti i finansijska situacija. Zbog neplaniranog susreta može se dogoditi da otkažete neku zakazanu obavezu. Ovo je period velikog preokreta nabolje. Za vas je ovo dobar i srećan period, u kom možete znatno ublažiti loše odnose s roditeljima, neugodnosti sa šefovima. Možete učiniti i više: pravo je vreme za osamostaljivanje u poslu ili projektu kojim se bavite. Očekivane vesti iz inostranstva nisu onakve kakvim ste se nadali.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Muzika i moda se ujedinjuju
Haljine maturirale
Tašnica najbolja prijateljica
Večeras dodela oskara lepote
 


     


FastCounter by LinkExchange