GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 17. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Mišković miri Muslina i Džajića

- Kao jedan od potencijalnih finansijera Crvene zvezde pominje se vlasnik "Delta holdinga", koji ne bi uložio novac samo u Fudbalski klub nego u celo Sportsko društvo
- Slavoljub Muslin: Nisam u kontaktu sa rukovodstvom kluba, ali verovatno sam u mislima biznismena koji su spremni da ulože u Zvezdu

Da li je na pomolu istorijsko pomirenje prvog čoveka Crvene zvezde Dragana Džajića i Slavoljuba Muslina? Naime, u fudbalskim krugovima kruži priča da su određeni ljudi, bolje reći biznismeni, spremni da ulože kapital u naš najtrofejniji klub, ali pod uslovom da se na "Marakanu" vrati Džajić, a sa njim i Muslin. Jedan od tih ljudi je, navodno, i Miroslav Mišković, vlasnik kompanije "Delta holding", koji bi uložio određena finansijska sredstva ne samo u Fudbalski klub već i u celo Sportsko društvo.

Bilo kako bilo, Slavoljub Muslin je trenutno bez angažmana (spominjala se mogućnost preuzimanja francuske Nice), što je dodatno podgrejalo glasine o njegovom povratku u Ljutice Bogdana 1a. Muslin je sa simpatijama primio ovu vest, ali nije imao konkretan odgovor...

- Čuo sam za to, svi me zovu, raspituju se... Ipak, sve su to kalkulacije i ne znam odakle one dolaze. Iskreno, nemam kontakte ni sa bivšim, ni sa sadašnjim rukovodstvom kluba, pa ni sa tim ljudima koji su spremni da ulažu u Zvezdu. Verovatno sam u mislima tih ljudi, odnosno biznismena, i to je jedino što mogu da prokomentarišem - izjavio je Muslin za Glas.

S obzirom na izrečene uvrede predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića ("smrad", "najveće đubre"...) i nekoliko replika Slavoljuba Muslina ("sada se vidi ko je Džajić"), saradnja ove dvojice je u domenu naučne fantastike. Međutim, kod nas je sve moguće, tako da ne bi trebalo nikoga da začudi ukoliko dođe do istorijskog pomirenja Džajića i Muslina. Vreme će dati najbolji odgovor.

G. Božanović

Stiže i Milan Stepanov?

Na "Marakani" se na isteku razočaravajuće sezone sprema dubok rez, bar kada je reč o igračkom kadru. Dragan Stančić je sam izrazio želju da, zbog nedovoljne minutaže, potraži drugi klub. Njegovim koracima krenuće najverovatnije i omaleni napadač Dragan Bogavac koji je zimus bio na pragu potpisivanja ugovora sa francuskim drugoligašem Brestom, ali i mnogi drugi.

S obzirom na to kako su crveno-beli igrali u prolećnom delu prvenstva, pozivu nekog evropskog kluba mogu da se nadaju samo golgeteri Nikola Žigić, Marko Pantelić, reprezentativni štoper Milan Dudić i golman Ivan Ranđelović. Što se tiče dolaska, spominje se Nikola Trajković (Zeta), za koga je zainteresovan i Partizan, zatim Igor Burzanović (Budućnost), Milan Jovanović (Lokomotiva Moskva) i Milan Stepanov (Vojvodina).

Sutra UO Zvezde

Milan Vujin, potpredsednik Crvene zvezde, odbacio je kuloarska nagađanja da su prvotimci crveno-belih pustili Budućnost da trijumfuje na "Marakani", a u vezi bojkota "delija" najavio je sastanak Upravnog odbora koji će povodom poslednjih dešavanja izneti svoj stav.

- To je samo redovna sednica Upravnog odbora i ona će biti održana najverovatnije u sredu - predočio je Vujin.

Da li ste se čuli sa Draganom Džajićem i izvestili prvog čoveka Zvezde o trenutnoj situaciji u klubu?
- O kakvoj situaciji?! Ne znam šta se to vanredno dešava! Sve je normalno. Remi protiv Smedereva, plasman u finale Kupa SCG i poraz od Budućnosti su sastavni deo fudbala.

Budući da je Džajić propustio dva derbija, da li će barem prisustvovati finalu nacionalnog kupa?
- Ne znam - kratko je odgovorio Vujin.

Pantelić opet bez opomene

Obrazloženje Marka Pantelića za neočekivani poraz od Budućnosti (1:2) krajnje je smešan. Kapiten Crvene zvezde potražio je alibi u bojkotu "delija". Navodno, među crveno-belima postoji revolt što su uskraćeni za pravu podršku sa tribina i u takvim okolnostima ne mogu da pruže maksimum, a glavnog krivca vidi u ministru prosvete i sporta Slobodanu Vuksanoviću.

Ovo nije prvi put da je Pantelić izgubio kompas komentarišući nešto što nije u njegovom opisu radnog mesta. Čudno je to da od strane stručnog štaba, pre svega trenera Ratka Dostanića, ali i rukovodstva kluba nije ni opomenut, a kamoli sankcionisan.


vesti po rubrikama

^sport

Mišković miri Muslina i Džajića
U Skupštini Beograda juče zvanično predstavljen Evrobasket 2005.
Zvezdi preti kazna zbog transparenta
Kantona ljut na Mančester
Bojović: Kada dođem, znam koliko ne znam
Liga nerešenih džentlmena
Mirko Vučinić, golgeter i kečer
Finale Kupa SCG u Humskoj
 


     


FastCounter by LinkExchange