GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 17. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


"Biblija za žene" proslavila godinu dana izlaženja u SCG

Rođendanska žurka "Kosmopolitena"

- Na Topčideru presečena prva slavljenička torta. Milica Stojanović postala "Aktivna, aktuelna i atraktivna" žena godine

Magazin "Kosmopoliten" sinoćnom žurkom u Domu garde na Topčideru proslavio je godinu dana otkako se izdanje za Srbiju i Crnu Goru prvi put pojavilo na kioscima. A gostiju, koje su dočekivali Nataša Davidov, glavni i odgovorni urednik, i Bernd Morhut, generalni direktor "Burde", bilo je mnogo. Pojavile su se mnoge ličnosti iz javnog života, sa ili bez partnera: Biljana Obradović, Duška Jovanić, Jovan Marić, Iva Štrljić, Danica Maksimović, Jovan Memedović, Boško Jakovljević, Nenad Radujević - Neša Klik, Snežana Savić, Ivan Tasovac, Sanja Marinković.

- Uh, nekako je lakše posle godinu dana - rekla je Nataša Davidov kada je izašla na binu. - Uspešno radimo i za to bi najpre trebalo da zahvalimo čitateljkama zbog kojih postojimo i zbog kojih sve ovo radimo. Naravno, i ljudima koji prave "Kosmopoliten", a kojih, zajedno sa mnom, ima svega sedmoro.

U okviru žurke, a po ugledu na izbor koji se u SAD održava već 40 godina, izabrana je "Aktivna, aktuelna i atraktivna" žena godine. U konkurenciji u kojoj su učestvovale žene koje su se u okviru istoimene rubrike proteklih godinu dana pojavile u popularnoj "Bibliji za žene", laskavu titulu ponela je Milica Stojanović, voditeljka sa Televizije B-92. Onda su glavna urednica i pobednica izbora presekle prvu rođendansku tortu.

Mesto na bini zauzeo je Ognjen Radivojević, a mnoge pripadnice prešle su u malu salu gde su se takmičile u osvajanju muških srca. Ne svojim šarmom, koji ni jednoj od njih nije nedostajao, već veštinom gađanja lukom i strelom. Iako im u gradu lovina verovatno nikada ne izmiče, izgledalo je kao da bi se u šumi teško snašle.
Žurka je nastavljena do kasno u noć, a posle ponoći živu muziku zamenila je ona koju je birao DJ Munja.

A. I. - N. Č.


vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]


     


FastCounter by LinkExchange